Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Avkıran, Erciş'teki Karakollarda İncelemede Bulundu

Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Erciş ilçesine bağlı Çelebibağı ve Tekler Jandarma Karakol Komutanlıklarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Van Haberleri 6.11.2025 02:06:00 0
Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Avkıran, Erciş
Tarih: 06.11.2025 02:08 Güncelleme: 06.11.2025 02:09

Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Erciş ilçesine bağlı Çelebibağı ve Tekler Jandarma Karakol Komutanlıklarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Operasyonel hazırlık ve personel moral motivasyonu değerlendirildi.

Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, bölgedeki güvenlik hizmetlerini yerinde denetlemek ve personelin moral motivasyonunu değerlendirmek amacıyla Erciş ilçesinde bulunan jandarma karakollarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çelebibağı Karakolu'nda Operasyonel Hazırlık Değerlendirmesi

İlk olarak Erciş'in Çelebibağı Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret eden Tuğgeneral Avkıran, karakol komutanından bölgenin güvenlik durumu ve birimlerin operasyonel hazırlık seviyeleri hakkında brifing aldı. Karakolun fiziki koşullarını ve lojistik ihtiyaçlarını da yerinde inceleyen Avkıran, personelle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

Tekler Karakolu'nda Personel Moral Motivasyonu Ziyareti

Tuğgeneral Mücahit Avkıran, programı kapsamında daha sonra Erciş'in Tekler Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti. Burada da personelle sohbet eden Avkıran, zorlu kış koşullarında dahi vatan görevini büyük bir özveriyle sürdüren jandarma personeline teşekkürlerini iletti. Birim komutanlarından, bölgedeki vatandaşlara yönelik verilen hizmetler hakkında da bilgi alan İl Jandarma Komutanı, halkın huzur ve güvenliği için yürütülen çalışmaların titizlikle sürdürülmesi talimatını verdi.

Yerinde Denetim ve Moral Desteği

Tuğgeneral Avkıran'ın gerçekleştirdiği bu ziyaretler, Van İl Jandarma Komutanlığı'nın bölge genelindeki güvenlik hizmetlerine verdiği önemi ve personeline yönelik desteğini gösterdi. Yerinde yapılan denetimlerle operasyonel kapasitenin gözden geçirilmesi ve personelin moral motivasyonunun üst seviyede tutulması hedefleniyor. Ziyaretler, karşılıklı fikir alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ