Gürpınar Belediye Başkanı Tanış: “Korona virüsüne rağmen hizmetlerimiz aksamadı”

VAN'IN GÜRPINAR BELEDİYESİ BİR YANDAN KORONA VİRÜSÜYLE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜRKEN BİR YANDAN DA HİZMETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Van Haberleri 18.06.2020 11:48:52 0
Gürpınar Belediye Başkanı Tanış: “Korona virüsüne rağmen hizmetlerimiz aksamadı”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.06.2020 11:48

Van’ın Gürpınar Belediyesi bir yandan korona virüsüyle mücadelesini sürdürürken bir yandan da hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle özel bir ekip kuran Gürpınar Belediyesi, LGS öncesi ilçedeki okulları dezenfekte ederek öğrenciler için hazır hale getirdi. 2019 yılında 170 bin metrekare parke taşı çalışması ile bir rekora imza atan Fen İşleri Müdürlüğü, bu yıl ise korona virüsü salgınına rağmen 130 bin metrekare çalışmayı programa aldı. Bir diğer yandan metruk binaların yıkımını gerçekleştirilen ekipler, aynı zamanda mahalle yollarının bakım ve onarımına aralıksız devam ediyor.

İlçe genelindeki çalışmaları titizlikle takip eden Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “Gürpınar Belediyesi olarak korona virüsüyle mücadelemizi sürdürürken, bir yandan da hizmet üretmeye devam ediyoruz. Korona virüsüne rağmen belediye olarak bütün yükümlülüklerimizi aksatmadan yerine getiriyoruz. Durmuyoruz, taş üstüne taş koymanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Vatandaşlardan gelen her türlü talebin önemle dikkate alındığını belirten Başkan Tanış, şu ifadelere yer verdi:

“Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz rutin işlerinin yanında şeffaf belediyecilik anlayışıyla e-ihale üzerinden 130 bin metrekare parke taşı yapım işi ihalesi gerçekleştirdi. Kısa süre içerisinde çalışmalarına başlanacak. Bununla beraber Gürpınar’ın makus tarihini değiştirecek Hoşap ve Fabrikalar projelerinin de ihaleleri kısa süre içerisinde yapılacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında temizlik işlerinin yanında park, bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Gürpınar Belediyesi olarak salgınla mücadelenin yanı sıra rutin hizmetlerimizi de aksatmadan aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Millete hizmet yolunda tevazu, samimiyet ve gayretle memleket işi, gönül işi diyerek yolumuza devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ