Gülşen Orhan'dan birlik mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Bahçesaray ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Van Haberleri 17.02.2018 10:40:27 0
Gülşen Orhan
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.02.2018 10:40

Bir dizi programa katılmak üzere Bahçesaray’a giden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, esnaf ziyaretinin ardından, ilçedeki bir meydanda vatandaşlarla buluştu. Program kapsamında Orhan’a Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan eşlik etti.


İlçe meydanından vatandaşların sorunlarını dinleyen Orhan, memleketin sorunlarını beraber aşacaklarını belirtti. Orhan, “Bu memleket sahipsiz değil. Siz yeter ki bir olun, siz yeter ki birbirinizi sevin kardeş olun. Gerisi bize emanet. Çatbayır yolunun şu an alt yapısı devam ediyor. O yol da bize emanet biz onun peşindeyiz. Bu memleketin sorunlarını beraber aşacağız. Yapamayacağız bir şey yok. Sizin de yapacağınız şey sevgi, kardeşlik ve kucaklaşmadır” dedi.


Daha sonra ilçedeki öğretmenevinde muhtarlarla yemekte bir araya gelen Orhan, burada muhtarların yaşadığı sorunları dinledi. Orhan, 2017 yılında başlanan çalışmalara bu yıl içinde de ivedilikle devam edeceklerini söyledi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem