Genel Sekreter Yalçın, teknik kadroyla bir araya geldi

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, tüm birimlerde görev alan müdür, şef, mühendis, mimar, teknisyen ve teknikerlerden oluşan teknik kadroyla kapsamlı bir toplantı düzenledi.

Van Haberleri 7.03.2017 11:18:10 0
Genel Sekreter Yalçın, teknik kadroyla bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.03.2017 11:18

Belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda, teknik heyete hitaben konuşan Genel Sekreter Mustafa Yalçın, "Bizler burada Van için akitleştik, anlaştık. Gönülden bir çalışma seferberliği başlatmak için bir söz veriyoruz. Tek çabamız proje üretmek ve uygulamaktır. Boşa geçirecek bir zamanımız yok artık" dedi.
"Belediyenin kurumsal bir kimliğe kavuşturulması gerekir" diyen Yalçın, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bizler yaklaşık 5 bin kişi bu kurumda çalışıyoruz. Halkımız için ne üretiyoruz, nasıl çalışıyoruz, bunun muhasebesini yapmak gerekiyor. Bundan sonra teknik kadronun çalışma analizlerini sunmasını istiyorum. Herkes yaptığının hesabını verecek. Kimin ne yaptığı, ne kadar faydalı olduğunu göreceğiz. Pasif olmayacak, koşturacağız, cesur olacağız, emin adımlar atacağız, vatandaşı ‘kimsin, necisin’ diye ayırmayacağız. Onlara karşı güler yüzlü ve samimi olacağız. Biz hizmet ehliyiz, ayrım yapmadan hizmet edeceğiz."
Yalçın, belediyenin hantal yapısından kurtulması gerektiğine dikkat çekerek, "Derdimiz halk olmalı, bütün çabamız Van için ne yapabilirim kaygısı olmalıdır. Sıkıntılı dönemden geçiyoruz. İsraftan, lüksten kesinlikle kaçınmalıyız. İsrafa hakkımız yok. Çok adamla çok iş yapılmaz. Ancak girişimci olursak, aktif, çalışkan ve dürüst olursak başarabiliriz. Vatandaşa nasıl hizmet edebilirim diye hizmet yarışına girmeliyiz. Sizlerle bugün Van için akitleştik, sözleştik. Herkesten ahdine sahip çıkmasını bekliyorum" ifadesini kullandı.
"Kimseye iş için söz vermeyin, kimseye boşuna umut vermeyin" diyerek belediyeye eleman alımının olmayacağını bir kez daha vurgulayan Yalçın, “23 bin iş başvurusu yapılmış, ancak mevcut kadroda fazlalığımız var. Kimsenin belediyenin elaman alacağı duygusuna kapılmasına izin vermeyin. Biz hizmet için yolumuza devam edeceğiz. Sizlerden Van için uygulanırlığı olan, ayağı sağlam yere basan proje geliştirmenizi istiyorum. Bu konuda sürekli bana ulaşabilirsiniz. Birlikte başaracağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
Yalçın, belediye birimleriyle yapılan istişare toplantılarına devam edeceğini ve yeni çalışma sezonuna projelerin uygulamaya alınmasıyla damga vuracaklarını da sözlerine ekledi.
Genel Sekreter Mustafa Yalçın, toplantı sonunda tüm katılımcılardan bu birliktelik ve gelecek hizmetler için moral olması açısından herkesin alkış tutmasını istedi. Genel Sekreter yardımcıları Salih Allahverdi ve Fazıl Tamer’in de katıldığı toplantı, alkışlar eşliğinde son buldu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Mustafa Sarıgül: "9 puan aldık ama bu sadece bir başlangıç"


Van Spor

Elazığ’da kaykay ve paten sporunda bir ilk


Van Spor

Kartal, Konya engelini aştı! Beşiktaş 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Türkçe Konuşan Ülkeler Satranç Birliği Kuruldu: İlk Başkan Türkiye


Van Spor

Galatasaray, Bodo/Glimt'i rahat geçti


Van Spor

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ