Erciş'te Arvas ve Mehmetbeyoğlu’dan Vefa Sosyal Destek Grubuna ziyaret

AK PARTİ VAN MİLLETVEKİLİ ABDULAHAT ARVAS İLE ERCİŞ KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ NURİ MEHMETBEYOĞLU, ERCİŞ VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ.

Van Haberleri 25.05.2020 15:54:39 0
Erciş'te Arvas ve Mehmetbeyoğlu’dan Vefa Sosyal Destek Grubuna ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.05.2020 15:54

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ile Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret etti.

Türkiye’de korona virüsle mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü kişiler ile kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla kurulan ’Vefa Sosyal Destek Grubu’, Erciş ilçede de gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Korona virüs tedbirleri çerçevesinde sokağa çıkamayan 65 yaş ve üstü vatandaşların gıda, ilaç, banka ve resmi işlemleri gibi ihtiyaçlarını karşılamak için Erciş Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde sosyal belediyecilik, sosyal devletçilik ve sosyalleşme adına halka hizmet ettiklerini belirterek, “Gerçekten bu yapılan görev gönül işi. Sizlerde çok önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Hayır duası alıyorsunuz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yetişiyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu da, tüm kurumların korona virüse karşı işbirliği içinde çalıştığını, Vefa Sosyal Destek Grubunun da 65 yaş ve üzeri vatandaşların çağrı merkezini aramalarının ardından hemen harekete geçtiklerini belirtti. Mehmetbeyoğlu; “Gıda, ilaç, ambulansla, hastaneye sevk ve banka işlemleri gibi konularda çalışıyoruz. Bizim tek bir sloganımız var, dokunamadığımız bir tek vatandaşımız kalmasın Erciş’te. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde yürütülen bu projenin devletimizin ne kadar büyük olduğunun göstergesi Vefa Sosyal Destek Grubudur. Bütün görevli kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ