EMITT’e Van standı büyük ilgi görüyor

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMlTT) açılan Van standı büyük ilgi görüyor.

Van Haberleri 10.02.2022 13:02:27 0
EMITT’e Van standı büyük ilgi görüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.02.2022 13:02

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMlTT) açılan Van standı büyük ilgi görüyor.

Kentin turizm potansiyelini artırmak ve tanıtımına katkı sunmak için her fırsatı değerlendiren Van Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise en büyük 5. turizm fuarı EMlTT’teki yerini aldı. Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda katılımın sağlanan turizm ve seyahat fuarına Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü katılıyor. Van’ın tarihi, turistik ve kültürel değerleri Van Kedisi yanı sıra kente özgü coğrafi işaret tescil belgesi almış yöresel ürünler de sergilendiği Van standı ziyaretçilerden de büyük ilgi görüyor.

İlgiden oldukça memnun kaldıklarını belirten Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, “Fuarın ilk günüden itibaren gerek Van kedimize gerekse standımıza büyük ilgi ve rağbet var. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da standımızı ziyaret etti. Yine tur operatörlerinin de ilgisini çekmiş durumdayız. İnşallah bu faaliyetlerimizle kentimize daha çok turist çekerek kentimize faydalı oluruz. Fuarımız kentimize hayırlı olsun” dedi.

Standı ziyaret eden tur operatörleri, acenteciler, turizmciler, rehberler standı çok beğendiklerini dile getirerek “Van çok güzel ve tarihi bir kent. Görüştüğümüz birçok kişi Van’a gelmek istediğini belirtiyor. Van’da ciddi bir turizm potansiyeli var. Son zamanda güzel oteller açıldı. 2022 yılında ziyaretlerin artacağını düşünüyoruz” dedi.

Ayrıca fuarda ildeki oteller, seyahat acenteleri ve tur operatörleri kent turizmi hakkında fuar ziyaretçileri ve sektör temsilcilerine bilgi vererek, kentin turizm potansiyelinin artırılması için çalışmalar yapılıyor. İstanbul’daki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde dün kapılarını açan EMITT Fuarı, 12 Şubat Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ