Edremit'e barbekülü mesire alanı

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Van Gölü sahilinde yapımına devam edilen kentin ilk barbekülü mesire alanı şimdiden ilgi odağı oldu.

Van Haberleri 18.12.2017 14:50:35 0
Edremit
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.12.2017 14:50

Van Gölü sahillerindeki Kadembastı mevkiinde ‘Maliye Kampı’ olarak bilinen alanda yapımı devam eden kentin ilk ve tek kamelyalı barbekülü mesire alanı görenleri kendisine hayran bırakıyor. Yaz mevsimiyle Van Gölü’nün keyfini çıkarmak isteyenlerle dolup taşması beklenen mesire alanının açılmasını vatandaşlar merakla bekliyor. Van Gölü’nün maviliği ile bütünleşen mesire alanı, aynı zamanda seyrine doyulmaz bir görüntü de ortaya çıkartıyor.
 

Kış aylarına rağmen havaların sıcak gitmesini değerlendiren Edremit Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürerek mesire alanını kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Göreve geldiği günden itibaren tüm kesimlerin fikir, düşünce ve önerilerini dikkate alan Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, 300’den fazla mangal ve barbekünün içerisinde bulunduğu kentin ilk mesire alanını bir an önce vatandaşların kullanımına açmak istiyor.

“Mesire alanı vazgeçilmez bir sosyal yaşam merkezi olacak”
 

Göreve geldiği ilk günde bu yana tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte bir ekip ruhuyla Edremit’e değer katmak için çalıştıklarını vurgulayan Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, mesire alanının vazgeçilmez bir sosyal yaşam merkezi haline geleceğini kaydetti. İnsana hizmeti, hizmete çıkış yolculuğundaki ana prensip olarak kabul ettiklerini anlatan Çiçekli, “İlçemize hizmet ederek geleceğe yatırım yapacağız dedik ve bu şuurla çalışmalarımızı yaptık. Kısa süre içerisinde bir birinden güzel çalışmalara imza attık ve yatırımları hayata geçirdik. İlçemizin dört bir yanında yarınlarımıza yön veren çalışmalarımız ve yatırımlarımız oldu, olmaya da devam ediyor” dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

Yaygın beldesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak


Van Spor

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

Malatya’da badminton ve futsal il şampiyonları kupalarını aldı


Van Spor

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ