Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatı yüzde 95 tamamlandı

VAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DOÇ. DR. MAHMUT SÜNNETÇİOĞLU, İNŞAATI BİTME AŞAMASINA GELEN ÇALDIRAN DEVLET HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Van Haberleri 9.06.2020 10:58:27 0
Çaldıran Devlet Hastanesi inşaatı yüzde 95 tamamlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.06.2020 10:58

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, inşaatı bitme aşamasına gelen Çaldıran Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, beraberindeki Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Ergioğuz ve Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Fatih Taman ile Çaldıran ilçesinde 89 bin metrekare alanda 14 bin metrekare kapalı alana sahip olan 75 yataklı devlet hastanesinin inşaatında incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Müdür Doç. Dr. Sünnetçioğlu, sağlıkta çok önemli değişimler gerçekleştirildiğini vurgulayarak, “Yapılan yatırımlardan dolayı hükümetimize, Van Valimiz Mehmet Emin Bilmez’e teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yıl içinde ilçelerimizde sağlık tesislerimizin inşaat çalışmaları tamamlanmış olacak ve bu anlamda nüfus yoğunluğu bakımında Van’ın büyük ilçeleri arasında yer alan Çaldıran ilçemiz, bundan sonra buradaki vatandaşımız tüm hizmetleri kendi devlet hastanesinde alacak, başka il ve ilçelere gitmeye ihtiyaç duymayacak. Sözleşmeye göre 18 ayda bitmesi planlanan hastane inşaatının yüzde 95’i tamamlanarak Çaldıranlı vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi.

Mevcut devlet hastanesini de ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulunan Sünnetçioğlu, Hastane Başhekimi Dr. Çetin Okumuş, Hastane Müdürü Erhan Gökhan’dan ihtiyaç ve talepleri dinleyerek hastane çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Doç. Dr. Sünnetçioğlu, daha sonra Özalp ilçesinin Sağmalı ve Tuşba ilçesinin Gedibulak mahallelerindeki aile sağlık merkezlerini ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ