Çaldıran Belediyesinden Çaldıranspor'a destek

Van’ın Çaldıran Belediyesi, Çaldıranspor’a maddi destekte bulundu.

Van Haberleri 20.08.2017 12:41:58 0
Çaldıran Belediyesinden Çaldıranspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.08.2017 12:41

Van’ın Çaldıran Belediyesi, Çaldıranspor’a maddi destekte bulundu.


Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, eylül ayından fikstür çekimiyle Van amatör liginde oynaması beklenen ve 100’e yakın lisanslı futbolcusu olan Çaldıranspor’a destek verdi. Kaymakam Dundar’ı makamında ziyaret eden Çaldıranspor Kulübü Başkanı Erhan Avcı, ligin başlayacağını ve ellerinde yeterli spor malzemesi olmadığını söyledi.

Dundar’dan yardım talep eden Avcı, “Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, Çaldıranlı gençlere maddi ve manevi yardım elini uzattılar. Kendilerine şahsım ve kulüp arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yardımları biz gençleri çok mutlu etti. Bizlerde başarıya ulaşmak için elimizden geleni yaparak, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.
Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar ise, ilçede spordan altyapıya, eğitimden ibadetgahların onarımlarına kadar ihtiyaç duyulan her türlü yardımları yaptıklarını söyledi. Dundar, “Kimseyi geri çevirmedik. Bunu yapmaya devam ederek vatandaşımıza hizmetler sunduk. Çaldıranspor’un eylül ayında çekilecek fikstürle Van Amatör Liginde oynayacak gençlerimizin sıkıntılarını gidererek, gerekli her türlü maddi ve manevi desteğini kendilerine sunarak, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmelerini bekliyoruz. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Belediye olarak gençlerimize A’dan Z’ye gerekli her türlü malzemeyi almamız bir başlangıçtır. Çaldıranspor Kulübümüze lisans almaları konusunda da gerekli yardımları yaptık. Amacımız sporda gençlerimizin bir araya gelip kardeşlik bağlarının daha da sıkı oluşmasına katkı sağlamaktır. Gençlerimizin hedefi büyük olmalı ki başarıya ulaşabilsinler. Deplasman maçlarına gitmeleri halinde gerekli araç gereç ve diğer tüm ihtiyaçlarını da karşılayacağız. Yeter ki en iyi şekilde ilçemizi temsil etsinler ve edeceklerine de inanıyorum. Bizler her zaman yanlarında olduk, almaya da devam edeceğiz" dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Anderson Talisca'ya Brezilya'dan İki Büyük Talip! Corinthians ve Gremio, Yıldızlı Futbolcu İçin Harekete Geçti


Van Spor

Youssef En-Nesyri, Juventus'a Transfer Oldu! İtalyan Devinden Fenerbahçe'ye 5 Milyon Euro Teklif


Van Spor

Elazığ Atatürk Stadyumu karla kaplandı


Van Spor

BEÜ’den Kick Boks Türkiye şampiyonluğu


Van Spor

BEÜ’de kros takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Uçan Türklerden önemli başarı


Van Spor

Iğdır FK, İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı


Van Spor

Yusuf Demirtaş boccede Türkiye ikincisi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ