Başkan Özgökçe'den '23 Nisan' mesajı

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış, huzur ve mutluluk içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıld

Van Haberleri 22.04.2018 12:39:29 0
Başkan Özgökçe
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.04.2018 12:39

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış, huzur ve mutluluk içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ve pek çoğunun da yeşerdiği ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu söyledi.


Başkan Özgökçe; 23 Nisan’ın, yarının gençleri ve büyükleri olacak çocuklara verilen önemin en güzel göstergesi olduğunu söyledi. En değerli varlıklarımız olan çocukların sevginin, huzurun, umudun, muhabbetin ve kardeşliğin temsilcisi, aydınlık yarınların güvencesi olduğunu ifade eden Başkan Özgökçe, “Çocukların sevgi, uhuvvet ve muhabbet dolu bir ortamda yetiştirilmesi, geleceğine yön verecek güçlü bireyler olarak toplumsal yaşamda yer alabilmeleri temel amaçlarımız arasındadır. Biz yerel yöneticilere düşen görev de, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim edebilmektir. Ailelerin süsü çocuklarımız her şeyin en mükemmeline layıktırlar. Her kim vefatında sonra amel defterlerinin açık kalmasını istiyorsa, ardında hayırlı evlatlar yetiştirmesi gerekmektedir. Çocuk deyip geçmeden, mutlaka hak ettikleri ilgi ve alaka her zaman gösterilmeli ve çocuklara istisnasız her gün kitap okuma saati, onlarla sohbet saatleri, onlarla oynama, gezme ve eğlenme zamanı ayırmak zorundayız. Arkadaş çevreleri ve sosyal medya arkadaşları kesinlikle aileler tarafından bilinmelidir. Özellikle madde ve sosyal medya bağımlılığına karşı çocuklar bilinçlendirilmelidir” dedi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, çok önemli mesajlar içerdiğini vurgulayan Başkan Özgökçe, bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği çok anlamlı bir gün, diğer taraftan ‘Yarının büyükleri, geleceğin garantisi’ çocuklar için bir şenlik olduğunu kaydetti. Gazi Mustafa Kemal’in Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesinin geleceğimizin garantisi çocuklara verilen değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesi olduğunu kaydeden Başkan Özgökçe, “Bu vesileyle geleceğin Türkiye’sini, Van’ımızı ve Tuşba’mızı emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle tebrik eder, tüm dünya çocuklarının huzur, mutluluk ve üstün başarı içinde yaşamasını diler, hepsinin gözlerinden öperim” ifadelerini kullandı.

 

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ