Başkan Karael'den 30 ağustos zafer bayramı mesajı

Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı.

Van Haberleri 30.08.2017 14:01:07 0
Başkan Karael
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.08.2017 14:01

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Karael, “30 Ağustos Zafer Bayramının anlam ve önemini hiçbir zaman unutmamamız gerekir. “Devletimizin, Askerimizin ve Aziz milletimizin birlik ve beraberliği ” defalarca kanıtlanmıştır. Birlik ve beraberlik duygusunu hep gururla taşıyan bir milletin evlatları, olarak Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde destansı bir başarıya imza atılarak 1922 de başkomutanlık meydan muharebesi zaferle taçlandırılmıştır. Dünyaya adeta ders niteliğinde duyurulmuştur. Aziz milletimiz 30 Ağustos 1922 de olduğu gibi bugünde tüm düşman ve hainlere karşı birlik ve beraberliğini devam ettirmektedir. Ülkesini vatanın birlik bütünlüğünü müdafaa ederken hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır ve tereddütte düşmemiştir” dedi.

 

Başkan Karael acıkmasının devamında ise, “Ülkesini, demokrasiyi ve özgürlüğünü korumayı canı, kanı pahasına görev edinmiş halkımız, askerimiz, polisimiz ve devletimiz dün olduğu gibi, bu günde yüksek sorumluluk bilinciyle gereğini yaparken hiç bir tereddüte düşmeyecektir. Bu vesile ile Aziz milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz mensuplarının, diğer güvenlik kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, bu büyük zaferin 95. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allahtan rahmet dileriz. Gazi olan tüm askerlerimize güvenlik görevlilerimizi saygı ve minnetlerimizi sunarım” şeklinde sözlerini tamamladı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ