Başkan Akman yapılacak spor yatırımlarını değerlendirdi

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ile birlikte ilçede yapılacak olan spor tesislerinin son durumunun ele alındığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Van Haberleri 14.07.2021 11:49:04 0
Başkan Akman yapılacak spor yatırımlarını değerlendirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.07.2021 11:49

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ile birlikte ilçede yapılacak olan spor tesislerinin son durumunun ele alındığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Van’da halkı spor tesisleri ile buluşturma adına bu yıl yapılacak olan spor tesislerinden önemli bir kısmını Tuşba Belediyesi kaptı. İlçeye yapılacak olan 5 adet sentetik çim saha, çok amaçlı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve 480 seyirci kapasiteli tribünlü çim saha gibi önemli projelerin yer aldığı spor tesisi yatırımlarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ile değerlendiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, hayata geçirecek spor yatırımlarıyla Tuşba’da yeni bir sayfanın açılacağını kaydetti. İlçeye yüzme, bireysel ve takım sporları için birçok tesisin kazandırıldığını dile getiren Başkan Akman, spor yapmak isteyen herkes için sporu erişebilir kılma adına imkan sunacaklarını vurguladı. Başkan Akman, “İlçede yapılacak olan 5 adet sentetik çim sahamızın ihalesini yaptık. İhaleyi kazanan firmaya yer teslimini de yaptık ve sahaların yapımına başlandı. Çok amaçlı kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu ile 480 seyirci kapasiteli türbinli çim sahası ise ihale aşamasına getirildi. İnşallah en kısa sürede bunlarında ihalesini tamamlayarak yapımlarına başlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ile görüşerek Tuşba ilçesine kazandırılacak olan spor tesislerin bir genel değerlendirmesini yaptıklarını ifade etti. Bu projelerin en kısa zamanda tamamlanacağını vurgulayan İnanç, Başkan Akman’a projelerin hayata geçirilmesi hususunda gösterdiği gayret ve çabadan dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ