ANALİG’de Van rüzgarı

Van Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünün Organizasyonuyla 10-12 Ocak 2020 Tarihleri Arasında 12 İlden 336 Sporcunun Katılımıyla Yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (analig) Erkek Ve Kız Voleybol Çeyrek Final Müsabakaları Sona Erdi.

Van Haberleri 13.01.2020 15:43:26 0
ANALİG’de Van rüzgarı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.01.2020 15:43

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonuyla 10-12 Ocak 2020 tarihleri arasında 12 ilden 336 sporcunun katılımıyla yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Erkek ve Kız Voleybol Çeyrek Final Müsabakaları sona erdi.

10 Ocak’ta başlayan müsabakalarda Adıyaman, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kars, Muş, Şanlıurfa, Van, Şırnak, Iğdır, Ağrı, Bingöl, Malatya ve Kilis illerinin kız ve erkek takımları, 3 grup halinde mücadele etti. Müsabakalar sonunda Erkekler Ligi A Grubu’nda Gaziantep birinci, Elazığ ikinci, B Grubu’nda Van birinci, Şanlıurfa ikinci, C Grubu’nda ise Bitlis birinci ve Mardin ikinci oldu. Kızlar A Grubu’nda Kilis birinci, Bitlis ikinci, B Grubu’nda Diyarbakır birinci, Şanlıurfa ikinci, C Grubu’nda Van birinci olurken, Gaziantep ise ikinci sırada yer aldı.

Gruplarda ilk ikiye giren takımlar, 14 ile 16 Şubat 2020 tarihlerinde Gümüşhane’de düzenlenecek Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Yarı Final Müsabakalarında illerini temsil edecekler.

Ödül töreninde sporcu ve antrenörleri tebrik edip, bir üst tura yükselen takımlara başarılar dileyen Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, “Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün 2020 yılı faaliyet programında yer alan ve il müdürlüğümüzün 10-12 Ocak 2020 tarihleri arası 336 sporcunun katılımıyla organizasyonluğunu yaptığımız Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarını sorunsuz bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Müdürlüğümüz adına müsabakalara katılan erkek ve kız takımımız, kazandıkları birincilik dereceleriyle bu turu başarılı bir şekilde geride bırakarak isimlerini bir üst tur olan yarı final müsabakalarına yazdırmayı başardılar. Kazandıkları başarılarından dolayı tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi bir kez daha yürekten kutluyor, bundan sonraki müsabakalarda da kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ