Akköprü'de 275 kamyon hafriyat toplandı

Van’daki Akköprü Mahallesinde çevre kirliliğine neden olan çöp ve hafriyat atıkları belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Van Haberleri 17.05.2017 11:39:50 0
Akköprü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Akköprü Mahallesi Deprem Anıtı’nın güney kısmında bulunan parkın bitişiğine gelişi güzel dökülen 275 kamyon hafriyat topladı. Ekiplerin iş makineleriyle saatler süren çalışmalarında toplanan hafriyatlar, belediye tarafından belirlenen alana taşındı.

 

Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer de gece geç saatlere kadar ekiplerin çalışmalarını takip etti. Büyükşehir sınırları dâhilinde bütün bölgelerde çevre denetimlerini sürdürdüklerini belirten Fazıl Tamer, hizmet alanının genişliği nedeniyle tespitleri yapılamayan izinsiz hafriyat dökümlerinin de bölgede yaşayan vatandaşların sorumlu davranarak kurum ile bilgi paylaşımında bulunmaları çağrısı yaptı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem