AK Parti’li Kayatürk, seçim çalışmaları için İstanbul’a karargah kurdu

Adalet Ve Kalkınma Partisi (ak Parti) Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Burhan Kayatürk, Yarın Yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleri Öncesi Adeta İstanbul’a Karargah Kurarak, Seçim Çalişmasi Yürüttü.

Van Haberleri 22.06.2019 11:15:00 0
AK Parti’li Kayatürk, seçim çalışmaları için İstanbul’a karargah kurdu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.06.2019 11:15

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Burhan Kayatürk, yarın yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi adeta İstanbul’a karargah kurarak, seçim çalışması yürüttü.

AK Parti’de uygulanan 3 dönem kuralına takıldığı için 7 Haziran 2018 tarihinde yapılan milletvekili seçimlerinde aday gösterilmeyen Diş İlişkiler Başkan Yardımcısı Burhan Kayatürk’e, çalışkanlığı ve dürüstlüğü nedeniyle partinin genel merkezi tarafından daha büyük sorumluluklar veriliyor. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi, başta Van, Ankara ve Antalya olmak üzere birçok il ve ilçede seçim çalışmasını yürüten Kayatürk, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi nedeniyle de Ramazan ayından bu yana adeta İstanbul’da karargah kurdu. Başta AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezinin planladığı seçim çalışmalarına katılan Kayatürk, planlanan programın ardından gecenin geç saatlerine kadar İstanbul’da yaşayan Vanlılarla istişare ediyor. İstanbul’da yaşayan Vanlı esnafı da ziyaret eden Kayatürk; hemşehri dernekleri, sivil toplum örgütleri ile akraba, eş ve dostları da evlerinde ziyaret ederek 23 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım için destek istiyor.

Gerek Ankara ve gerekse Van milletvekilliği dönemlerindeki çalışkanlığı ve dürüstlüğü nedeniyle halkın büyük tevazusunu kazandığı için gittiği her yerde büyük bir saygı ile karşılanan Kayatürk, organize edilen büyük toplantılarda ve ziyaret ettiği hemşehri dernekleri, sivil toplum örgütleri ile akraba, eş ve dost ev toplantılarında vatandaşlara seçim çalışmaları, parti programı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın projeleri ve bakanlığı döneminde Türkiye’ye kazandırdığı mega projeler hakkında bilgi veriyor.

23 Haziran günü İstanbul’da kalarak seçim çalışmalarını yürüteceği belirten AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Burhan Kayatürk, “Vanlılar vefaya vefa ile karşılık veren insanlardır. İstanbul’da yaşayan Vanlı kardeşlerimiz, Türkiye’yi insan hak ve özgürlükleri başta olmak üzere sağlık, eğitim, ulaşım ve turizm alanında yatırımlara kavuşturan ve hayata geçirdiği reformlarla büyük Türkiye sürecini başlatan AK Parti’ye ve onun yer aldığı Cumhur İttifakı’na vefa göstererek destek vereceklerine inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ