AK Parti heyeti, Van Et ve Süt Kurumunu ziyaret etti

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Van Et ve Süt Kurumu’nu ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Van Haberleri 17.07.2021 19:25:42 0
AK Parti heyeti, Van Et ve Süt Kurumunu ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.07.2021 19:25

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Van Et ve Süt Kurumu’nu ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, İl Başkan Yardımcıları ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan ile birlikte Tuşba ilçesi Alaköy Mahallesinde bulunan Et ve Süt Kurumunu ziyaret ederek, Kurban Bayramı öncesi kesim alanları, soğuk hava depolarında incelemelerde bulundu.

AK Parti heyetini, gıda mühendisleri ve kurum çalışanları ile birlikte karşılayan Van Et ve Süt Kurumu Müdürü Nesim Baykara, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Son teknoloji ile donatılan ve günlük yaklaşık 2 bin 500 kesim kapasitesi olan Et ve Süt Kurumu Kombinasının bölgenin ihtiyacını karşıladığını belirten Baykara, hijyenik ve güvenilir bir ortamda profesyonel çalışma ekibiyle Van’a ve bölgeye en iyi hizmeti sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Et ve Süt Kurumu ziyaretinde konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise, son teknolojiyle donatılan devasa bir kurum ile karşı karşıya olduklarını belirtti. Türkmenoğlu, “Yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle kurumumuzu ziyaret edip, yürütülen çalışmaları yerinde görmek istedik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımlarıyla hizmete alınan Van Et ve Süt Kurumu, işleyişi ve profesyonel personelleriyle bölge halkına hizmet ediyor. Kurumumuz çalışmaları neticesinde bölge halkımız ucuz et almaktadır. Tam bir entegre tesis modeli ortaya çıkmış durumdadır. Bu vesileyle gayretlerinden dolayı kurum çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ