Vali Çiftçi’den ramazan bayramı kutlama mesajı

Vali Çiftçi’den ramazan bayramı kutlama mesajı

Genel 29.03.2025 15:28:10 0
Vali Çiftçi’den ramazan bayramı kutlama mesajı
Tarih: 29.03.2025 15:28 Güncelleme: 29.03.2025 15:28
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Çiftçi mesajında, "Ramazan ayı boyunca bizlere rehberlik eden ibadet şuuru, merhamet anlayışı ve paylaşma bilincini sadece bu ayla sınırlı tutmamalı, hayatımızın her anına taşımalıyız" dedi.
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, mesajında daha sonra şunları kaydetti; "Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferini ibadetlerimizle taçlandırarak, orucun hikmetini idrak etmenin mutluluğu ile sabır, şükür, dayanışma, yardımlaşma ve hoşgörü gibi yüce değerlerle Ramazan Bayramı’na ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Neşe içinde, sağlık ve afiyet dolu nice bayramlara erişmeyi niyaz ediyorum.
Bayramlar, toplumumuzda kardeşlik ve paylaşma duygularının güçlendiği, birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği müstesna zamanlardır. Bu özel günlerde, kırgınlıkları bir kenara bırakarak kalplerimizi sevgiyle doldurmalı; büyüklerimize hürmetimizi, küçüklerimize sevgimizi göstermeliyiz.
Ramazan ayı boyunca bizlere rehberlik eden ibadet şuuru, merhamet anlayışı ve paylaşma bilincini sadece bu ayla sınırlı tutmamalı, hayatımızın her anına taşımalıyız. Bu tutum, milletimizin köklü değerlerini yaşatmak açısından son derece önemlidir. Bu bilinçle; kimsesizleri gözetmeye, ihtiyaç sahiplerine destek olmaya ve toplumumuzdaki dayanışma ruhunu diri tutmaya özen göstermeliyiz.
Bayramlar; sevdiklerimize kavuşmak, büyüklerimizi, akrabalarımızı ve dostlarımızı ziyaret etmek için önemli bir fırsattır. Bu güzel günlerin huzur içinde geçmesi için yola çıkarken dikkatli olmalı, yolculuğumuzu güvenli bir şekilde tamamlamak için trafik kurallarına uymalıyız. Unutmayalım ki sevdiklerimize vereceğimiz en büyük hediye, onlara sağ-salim ulaşmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, bizi güçlü kılan en büyük değerin, milletimizin birbirine gönülden bağlılığı, yardımseverliği ve milli birlik ve beraberliğimize olan sarsılmaz inancı olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim. Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyor; Aziz Erzurumluların ve tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum."
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

Bitlisli sporculardan büyük başarı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un bu haftaki konuğu Mazıdağı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ