Toroslar Belediyesi ’Hayır Çarşısı’ ile depremzedelerin yanında

Toroslar Belediyesi ’Hayır Çarşısı’ ile depremzedelerin yanında

Genel 10.02.2023 14:49:15 0
Toroslar Belediyesi ’Hayır Çarşısı’ ile depremzedelerin yanında
Tarih: 10.02.2023 14:49 Güncelleme: 10.02.2023 14:49
Toroslar Belediyesinin ’Hayır Çarşısı’, deprem bölgesinden Mersin’e gelen depremzede vatandaşların kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyor.
Yunus Emre Kültür Merkezinde bulunan ’Hayır Çarşısı’na gelen depremzede vatandaşlar, kendileri için tasnif edilen alanlardan ihtiyaç duydukları kıyafetleri seçiyor. Gönüllü vatandaşların da desteğiyle organize edilen yardımlar, çığ gibi büyüyor.
Toroslar Belediyesi, Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 2 büyük depremin yaralarını sarmak için başlattığı yardım çalışmalarını gece gündüz, aralıksız sürdürüyor. Duyarlı vatandaşların da destek verdiği yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştırmak için büyük çaba gösteren belediye ekipleri, Mersin’e gelen depremzedelerin ihtiyaçları için de kolları sıvadı. Yunus Emre Kültür Merkezindeki ’Hayır Çarşısı’, depremden etkilenen vatandaşların kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyor. Hayırseverler tarafından gönderilen kıyafet ve ayakkabılar, ’Hayır Çarşısı’ ile Mersin’de kalan depremzedelere ulaştırılıyor.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, eşi Meltem Yılmaz ile birlikte merkezdeki çalışmaları takip ederek, yardımda bulunan gönüllülere ve özveriyle çalışan personeline teşekkür etti.
Depremzede vatandaşlar için bütün imkanlarıyla seferber olduklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Toroslarımızda çok büyük bir dayanışma var. Yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Yunus Emre Kültür Merkezimizden yardım tırlarımızı ve araçlarımızı deprem bölgesine gönderiyoruz. Belediyemizin bünyesindeki Hayır Çarşımız da kentimize gelen depremzede vatandaşlarımızın hizmetinde. Herkes büyük bir fedakarlık gösteriyor. Vatandaşlarımızın getirdiği yardım malzemelerini gönüllülerimiz ile organize ediyoruz. Tüm bu dayanışma, birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesidir” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ