Taşkın, çocukların hayallerini gerçekleştirdi

Taşkın, çocukların hayallerini gerçekleştirdi

Politika 3.12.2024 15:13:31 0
Taşkın, çocukların hayallerini gerçekleştirdi
Tarih: 03.12.2024 15:13 Güncelleme: 03.12.2024 15:13
Battalgazi Belediyesi’nin “Hayallerimin Engeli Yok” projesi kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde iki çocuğun hayalini gerçeğe dönüştürdü. Proje kapsamında küçük Muhammed itfaiyeci olurken, Kaan ders çalışmak için istediği tablete kavuştu.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirerek iki çocuğun hayaline dokundu. Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hayallerimin Engeli Yok” projesi kapsamında gerçekleşen etkinlikte, Başkan Taşkın, sosyal medyada itfaiyeci olmak istediğini dile getiren 7 yaşındaki Muhammed Yasir Öndüç’ün hayalini gerçeğe dönüştürdü, ders çalışmak için tablet isteyen Kaan Gürbüz’ün de dileğini yerine getirdi. Orduzu Nadire Dernek Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlik, çocukların mutluluğuyla unutulmaz anlara sahne oldu.

Muhammed itfaiyeci oldu
Sosyal medya üzerinden itfaiyeci olma hayalini paylaşan Muhammed Yasir Öndüç, Başkan Taşkın’ın ziyaretinde hayalini yaşama fırsatı buldu. Etkinlikte itfaiye teşkilatı da hazır bulundu. Küçük Muhammed, itfaiye kıyafeti giyerek kısa bir yangın söndürme tatbikatına katıldı ve itfaiye ekipleriyle birlikte yangını başarıyla söndürdü. İtfaiye aracına binerek keyifli anlar yaşayan Muhammed, bu özel günün tadını doyasıya çıkardı.

Kaan’ın tablet hayali gerçek oldu
Etkinliğin bir diğer sürprizi ise Kaan Gürbüz için yapıldı. Başkan Taşkın’a yazdığı mektupla ders çalışmak için tablet istediğini dile getiren Kaan, Başkan’ın bu isteği geri çevirmemesiyle hayaline kavuştu. Kaan’a hediye edilen tablet, etkinliğe katılan herkese duygusal anlar yaşattı.

“Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer”
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, çocukların hayallerini gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün Muhammed kardeşimizin günüydü. En büyük hayali itfaiyeci olmaktı ve itfaiyeci arkadaşlarımızın desteğiyle bu hayalini gerçekleştirdik. Ayrıca Kaan kardeşimizin tablet isteğini de yerine getirdik. Bu güzel çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeye değer. Onların yüzündeki gülümsemeyi görmek bizlere ilham veriyor” dedi.

Muhammed Yasir’in annesi Saadet Öndüç, etkinlik sonrası duygularını ifade ederek, “Bugün oğlum için çok özel bir gündü. Muhammed, itfaiyeci olma hayalini sürekli dile getirirdi. Bugün o hayali yaşaması onun için tarif edilemez bir mutluluk oldu. Başkanımız Bayram Taşkın’a ve bu organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Çocuğumun yüzündeki bu mutluluğu görmek, bir anne olarak benim için en büyük hediye” diye konuştu.
Battalgazi Belediyesi’nin “Hayallerimin Engeli Yok” projesi kapsamında düzenlenen etkinlik, çocukların mutluluğu ve hayallerine kavuşma anlarıyla herkesi duygulandırdı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ