Tarım personeline "Koruyucu Aile" eğitimi

Tarım personeline "Koruyucu Aile" eğitimi

Eğitim 13.02.2025 08:35:59 0
Tarım personeline
Tarih: 13.02.2025 08:35 Güncelleme: 13.02.2025 08:35
Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline koruyucu aile eğitimi verildi. Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından verilen eğitime yoğun ilgi dikkat çekti.
Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanları tarafından tarım personeli yönelik koruyucu aile eğitimi verildi. Eğitim programına Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Alper Koçaker de katıldı.
Eğitimin açılışında konuşan Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürü Alper Koçaker, ülkemizde koruyucu aile olmanın önemine değindi. Tarım teşkilatının en ücra köylere kadar hizmet götürdüğünü ve toplumun sosyal yapısını iyi bildiğini kaydeden İl Müdür Koçaker, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kamuoyuna verilen eğitim programlarının bu anlamda büyük önem taşıdığını vurguladı. Eğitimde verilen koruyucu aile konusundaki bilgilerin hem personelin bu konuda bilgilendirilmesi hem de öğrenilen bilgilerin kırsal kesimdeki vatandaşlarımıza ulaştırılması anlamında son derece önemli olduğunu vurguladı.
Erzincan’da kurumlar tarafından verilen sosyal amaçlı eğitimlere değinen İl Müdürü Koçaker, "Erzincan’da gerek güvenlik güçlerimiz gerekse diğer kurumlarımız tarafından sosyal yapıya yönelik narkoanne, arama kurtarma ve deprem eğitimleri ya da yangın eğitimleri gibi konular toplumun bilinçlendirilmesi noktasında son derece önemlidir. Biz tüm bu eğitimleri kurumsal olarak çok önemsiyoruz. Personelimizin de bu eğitimlerden en iyi şekilde faydalanmalarını ve edindikleri bilgileri çevresiyle paylaşmalarını amaçlıyoruz" diye konuştu.
Programda daha Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Psikolojik Danışman Elif Mutu ve Psikolojik Danışman Merve Tunç tarafından personele yönelik koruyucu aile eğitimi verildi.
Eğitim programında; koruyucu ailenin tanımı yapılarak, koruyucu aile olmak için nereye başvurulur, hangi çocuklar koruyucu aile yanına yerleştirilir, koruyucu ailelik ne kadar sürer, kimler koruyucu aile olabilir gibi birçok önemli konuda bilgilendirme yapıldı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ