Yürekseven: “Erzurumsporlu olmak ayrıcalıktır”

Süper Lig’de mücadele eden ve birbiri ardına aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken B.B. Erzurumspor, eleştirilerin hedefi olmaya devam ederken, itidal ve sağduyu çağrısı tanıdık bir isimden geldi.

Van Spor 10.12.2020 14:47:02 0
Yürekseven: “Erzurumsporlu olmak ayrıcalıktır”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.12.2020 14:47

Süper Lig’de mücadele eden ve birbiri ardına aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken B.B. Erzurumspor, eleştirilerin hedefi olmaya devam ederken, itidal ve sağduyu çağrısı tanıdık bir isimden geldi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da bir dönem Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan genç iş insanı Uğur Yürekseven, camiaya seslendi. Yürekseven, “An itibariyle yıkıcı eleştirilerde bulunmak, hiç kimseye fayda sağlamaz. Tam tersine kulübe zarar verir, yıkım etkisi oluşturur. Sakin olmakta ve sağduyu ile hareket etmekte fayda var” dedi.

Erzurumsporlu olmak ayrıcalıktır

B.B. Erzurumspor’un, küme düştüğü sezon da dahil olmak üzere Türk futboluna renk katmış bir camia olduğunu hatırlatan Yürekseven, böylesine önemli bir ayrıcalığa yeniden sahip olmanın mümkün olduğuna dikkat çekerek, “Fakat bunun yolu yıkacak, yaralayacak ve kulübe zarar verecek eleştirilerden değil, sağduyudan ve sabırdan geçiyor. Ben inanıyorum ki, bu zamana kadar nice badirelerden atlamış olan bu kulüp, bu günleri de geride bırakacak ve bir yıldız gibi yeniden parlayacak” ifadelerini kullandı.

Tutup tutup, yarda bırakmayalım

Sürecin herkese bir sorumluluk ve mesuliyet yüklediğinin altını çizen Uğur Yürekseven, “Mavi beyazlı camia olarak; özellikle de bu süreçte çok daha fazla sorumluluk yüklenmemiz gerekiyor. Gidişatı eleştirelim, ancak yıkıcı olmayalım! Gönül verdiğimiz takımımıza elbette sitem edelim, ama gönül kırmayalım! En önemlisi de, bu sevdayı yüreğinde taşıyan camianın birer parçası olarak kendi içimizde dahi karşı karşıya gelmeyelim. Paydamız aynı, hedefimiz ortak. Dolayısıyla bugüne kadar tuttuğumuz ve tutmaktan da gurur duyduğumuz takımımızın ve kulübümüzün elini, uçurumun kenarında bırakmayalım. Çünkü bizim sevdamız bunu gerektirir” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ