Yeşilyurt Belediyespor U-18 takımı Kahramanmaraş’a uğurladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 12 ile 15 Mayıs günleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası U-18 Birinci Kademe Turnuvası için hazırlıklarını tamamlayan Yeşilyurt Belediyespor U-18 takımını yol

Van Spor 11.05.2022 14:37:33 0
Yeşilyurt Belediyespor U-18 takımı Kahramanmaraş’a uğurladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.05.2022 14:37

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 12 ile 15 Mayıs günleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası U-18 Birinci Kademe Turnuvası için hazırlıklarını tamamlayan Yeşilyurt Belediyespor U-18 takımını yolcu etti.

Malatya U-18 Amatör Küme Gençler Futbol Ligini namağlup şampiyon tamamlayan Yeşilyurt Belediyespor U-18 Takımı, Hatay, Gaziantep, Kilis, Adana ve Kayseri’den katılım gösterecek U-18 Takımlarıyla Türkiye Şampiyonası U-18 Birinci Kademe Turnuvasında karşı karşıya gelecek.

Kahramanmaraş’ta Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefleyen Yeşilyurt Belediyespor U-18 Futbol Takımı İdarecileri, Antrenörleri ve Futbolcuları, yolculuk öncesinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile bir araya geldiler.

Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasına gelen Yeşilyurt Belediyespor U-18 Futbol Takımı Kafilesine başarılar dileyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, genç futbolculara sonuna kadar güvendiklerini söyledi.

Kahramanmaraş’tan güzel sonuçlar beklediklerini söyleyen Çınar, “ Malatya U-18 Amatör Küme Gençler Futbol Ligini namağlup şampiyon tamamlayarak göğsümüzü kabartan U-18 Futbol Takımımıza Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Turnuvası için başarılar diliyorum. Genç takımımızın Malatya’da elde ettikleri başarıların aynısını ülkemizin farklı kentlerinden gelecek olan takımlar karşısında göstereceklerine, Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyoruz. Gençlerin ve gençliğin belediyesi olarak gençlerimizin başarılı, dinamik ve güzel bir hayata sahip olmaları için özellikle amatöre, alt yapıya, tesisleşmeye ve kendi futbolcularımızın yetişmesi için çok ciddi katkılar sunuyoruz. Sporu ve sporcuyu destekleyen yerel bir yönetim olarak ilçemizin dört bir tarafına yeni nesil spor sahaları kazandırdık, 22 bine yakın sporcunun faydalandığı 23 farklı branşta kurslar açtık, 4 bine yakın lisanslı sporcuya sahibiz. Gençliğe yönelik yatırımlarımızı Cumhurbaşkanımızdan aldığımız ödülle taçlandırdık. İnşallah hem tesislerimizin hem de lisanslı sporcu sayımızı artıracağız. Kulübümüzün alt yapısında yetişip şu anda U-18 takımında forma giyen genç kardeşlerimizin hayallerini gerçekleştirmeleri içinde üzerimize düşenleri layıkıyla yerine getiriyoruz. Bu genç yeteneklerimizi inşallah gelecekte çok iyi yerlerde göreceğiz, onlardan umutluyuz. Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Turnuvasına katılacak takımımızın güzel başarılar elde etmesi için gereken destek ve katkıyı da sunuyoruz. İnşallah verilen bu destekler, futbolcularımızın sahadaki mücadelesiyle birlikte Kahramanmaraş’tan güzel sonuçlar döneriz. Kahramanmaraş’a gitmeden önce bizleri ziyaret eden futbol kafilemizde yer alan herkese hayırlı yolculuklar diliyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde gidip gelmelerini nasip etsin” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü antrenörleri ve futbolcuları da, verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Çınar’a teşekkür ettiler.

Çekilen hatıra fotoğrafından sonra Yeşilyurt Belediyespor Kafilesi, Kahramanmaraş’a uğurlandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ