Salduz başkanlık görevine getirildi

Türkiye Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Konfederasyonuna (TVHGKF) bağlı olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu (DGVHGF) Başkanlığı’na Furkan Salduz getirildi.Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hak

Van Spor 20.01.2019 09:42:35 0
Salduz başkanlık görevine getirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.01.2019 09:42

Türkiye Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Konfederasyonuna (TVHGKF) bağlı olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu (DGVHGF) Başkanlığı’na Furkan Salduz getirildi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu, 1.Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda divan başkanlığını Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir yaptı.

Barış İş Hanı’nda bulunan Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nde gerçekleştirilen olağan genel kurula, Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu (VHGF) Başkanı Çetin Ok, Voleybol Federasyonu MHK Üyesi Enver Çinpolat, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Furkan Salduz, Diyarbakır Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Ahmet Çelik, Mardin Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mehmet Nezir Akhun, Gaziantep Gazişehir Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Ökkeş Çiçek ve Hatay Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mustafa Kemal Soner’in yanı sıra derneklerin üyeleri katıldı.

Türkiye Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Konfederasyonuna olma yolunda, Malatya, Diyarbakır, Mardin, Hatay ve Gaziantep Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernekleri’nin bir araya gelmesi ile kurulan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu 1.Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık görevine, seçime tek listeyle giren Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Furkan Salduz seçildi.

Salduz başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluşuyor: “Ahmet Çelik, Mehmet Nezir Akhun, Mustafa Kemal Soner ve Ökkeş Çiçek.” Denetleme Kurulu ise şöyle oluştu: “Demet Keleş, Fatih Yayla, Eyyüp Şahin.”

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu 1.Olağan Genel Kurulu’na telefonla bağlanan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.

16 yıl sonra Avrupa Şampiyonası aldıklarını kaydeden Üstündağ, 2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası’nın Türkiye’de yapılacağını, toplantıya katılacağı için genel kurula katılamadığını ifade etti.

Üstündağ’dan Malatya’ya müjde

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu 1.Olağan Genel Kurulu’nun memleketi Malatya’da yapılmasından dolayı ayrıca gurur duyduğunu dile getiren Üstündağ, “Sizleri çok önemsiyoruz. Sizlerin emeğini küçümseyemeyiz. Çok katkınız var, hakkınızı helal edin. Sizleri çok seviyoruz. Sizlerin desteğiyle, emeğiyle voleybolu çok daha güzel yerlere getirmek için gayret sarf ediyoruz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu 1.Olağan Genel Kurulu’nun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Üstündağ, Malatya’da 15-18 Mart tarihleri arasında AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler Finalleri’nin yapılacağı müjdesini de verdi.

“Güzel günler bizi bekliyor”

Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu (VHGF) Başkanı Çetin Ok ise 2006 yılında başlangıçta 7 dernekle başladıklarını şuanda 21 derneklerinin olduğunu kaydetti.

Adana, Mersin, Hatay, Diyarbakır, Malatya, Mardin, Gaziantep, Ordu, Samsun, Ankara, İzmir, Muğla, Isparta, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ’da derneklerin kurulduğunu ve oluşumların devam ettiğini belirten Ok, “Marmara ve Ege Voleybol ve Gözlemcileri Federasyonu için çalışmalar devam ediyor. Ben, Furkan Salduz ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 3 aylık bir sürede federasyon oluşumunu sağladık. Federasyonumuzun tüm hakem ve gözlemcilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güzel günler bizi bekliyor. Biraz çalışmamız ve proje üretmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ