Ravcı: 'Bir yarış içerisinde olduğumuzu Denizli maçını kazanarak göstereceğiz'

Van Spor 2.02.2017 16:57:46 0
Ravcı:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.02.2017 16:57
Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Bir yarış içerisinde olduğumuzu Denizli maçını kazanarak göstereceğiz” dedi.
Takımın kamp yaptığı Antalya’da İHA’ya konuşan Sportif Direktör Ali Ravcı, kamp çalışmaları ve takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Hava şartlarının iyi olmamasını da göz önüne alıp, verilen arayı değerlendirme adına kamp yaptıklarını kaydeden Ravcı, “Tabi lige verilen arayı değerlendirmek ve Malatya’daki hava şartlarını da göz önüne alarak böyle bir kamp yapmayı düşündük. Buradaki hava şartları ve antrenman yaptığımız sahanın zemini bizim için çok iyi. Arayı Antalya’da değerlendirmek istedik. Tabi önümüzde bir Denizli maçı var. En son kaybettiğimiz Samsun maçından sonra sakatlıklarla birlikte bayağı bir eksiğimiz vardı. Bu arada en azından o sakatların düzelmesi için buradaki çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“Denizli maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz”
Ravcı, transferde takıma katılan yeni oyuncuların olduğuna da değinerek, “Biliyorsunuz aramıza yeni katılan oyuncular oldu. En son Ayite ile Murat Yıldırım’ı transfer ettik. Ben inanıyorum ki bu arkadaşlar bize katkı sağlayacaklardır. Lider oyuncular zaten. En son Samsun maçında sakatlıklardan dolayı eksikliklerimiz vardı. Bu kamp süresince en azından sakatların tedavileri devam eder, antrenman yönünden eksikleri olan arkadaşlarımızın da bu eksiklerini kapatmış oluruz. Kısacası Denizli maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bir yarış içerisinde olduğumuzu Denizli maçını kazanarak göstereceğiz. Şuanda herhangi bir sıkıntımız yok. Transfer de bitti zaten. Tek sıkıntımız sakatlarımızın durumu. Kamp süresince öyle umuyorum ki hepsi aramıza katılacaklar. Maçtan 1 gün önceye kadar kampımız devam edecek” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ