Prosinecki: "Pozisyonlara girdik ama atamadık"

DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ROBERT PROSİNECKİ, YENİ MALATYASPOR KARŞISINDA KENDİ FUTBOLLARINI GÖSTERDİKLERİNİ BELİRTEREK, “POZİSYONLARA GİRDİK AMA ATAMADIK” DEDİ.

Van Spor 8.11.2020 16:29:59 0
Prosinecki: "Pozisyonlara girdik ama atamadık"
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.11.2020 16:29

Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Yeni Malatyaspor karşısında kendi futbollarını gösterdiklerini ifade ederek "Pozisyonlara girdik ama atamadık" dedi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Yeni Malatyaspor’u tebrik ederek, "Önemli bir maç kazandıklarını söyleyebiliriz. İyi mücadele verdiler. Akabinde aslında bizim istediğimiz gibi başladığımız bir maçtı. Kendi futbolumuzu gösterdiğimiz bir karşılaşmaydı. Pozisyonlara girdik ama atamadık. Çok net pozisyonlarımız vardı. Pozisyonları değerlendiremeyince sonrasında çok net bariz iki tane bireysel hata yaptık ve onlardan ceza yedik" ifadelerini kullandı.

Skorun 2-0’a gelmesinin ardından maçın istedikleri yöne giderken ters yöne döndüğünü kaydeden Prosinecki, "Bazen futbolda istediğiniz gibi olmayabilir. Böyle bir gün yaşadık. Aslında isteyen taraftık. Oyunu domine etmeye çalışan taraftık. İkinci yarıya baktığımızda rakip artık kapandı. Sonrasında böyle bir maçı geri almakta daha da çok zor oluyor" şeklinde konuştu.

Önlerinde milli maç arası olduğunu da anımsatan Prosinecki, şunları söyledi:

"İki haftalık bir süreç. Kendi yaptığımız bireysel hataların cezasını bu maçta çektik. Bu arada da 14 günlük bir çalışma sürecimiz var. Gereken bütün ne geliştirilmesi gerekiyorsa onları tamamlamamız gerekiyor. Ama ben kendi futbolcularıma hiçbir şey söyleyemem bu maçla alakalı çünkü gerçekten çok mücadele verdiler ve istediler. Bu mücadeleden dolayı da kendi futbolcularımı tebrik ediyorum. Her zaman her topta olmaya çalışan bir Denizli vardı. Futbolda maalesef bazen böyle şeyler oluyor."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ