Orak: “Beşiktaş galibiyetiyle Elazığ’a döneceğiz”

Elazığ İl Özel İdare, Deplasmanda Oynayacağı Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Van Spor 21.11.2019 12:17:56 0
Orak: “Beşiktaş galibiyetiyle Elazığ’a döneceğiz”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.11.2019 12:17

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında Beşiktaş’la karşılaşacak olan B.Elazığ İl Özel İdare’de Başantrenör Olcay Orak, "Kazanabilecek durumdayız. Açıkçası onlardan daha iyi olduğumuzu düşünüyoruz ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Pazar günü inşallah bir Beşiktaş galibiyetiyle geleceğiz" dedi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekibi B.Elazığ İl Özel İdare, ligin 6. haftasında Beşiktaş TRC İnşaat’la karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Elazığ ekibi günde çift antrenman yapıyor. Kazanacaklarına inandıklarını belirten Başantrenör Olcay Orak, Beşiktaş’tan daha iyi olduklarını söyledi.

Hazırlıklar ve takımın son durumu hakkında bilgi veren Orak, “İki günden beridir hazırlık yapıyoruz. Çoğu takım, çarşamba veya perşembe günü idmanlara başlıyor, biz erken başladık. Şanssız bir Galatasaray mağlubiyetimiz var. Takım da neden kaybettiğimizin farkında. Çok iyi idman yapıyoruz ve takımın enerjisi de şu an çok iyi. Allah’a şükür herhangi bir sakatlığımız yok. Pazar günü inşallah bir Beşiktaş galibiyetiyle geleceğiz. Kazanabilecek durumdayız. Açıkçası onlardan daha iyi olduğumuzu düşünüyoruz ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Elazığlı basketbolseverlere ve bizi destekleyen bütün insanlara pazar günü 15.15’te çok güzel bir maç seyretmek istiyoruz. Ondan sonra 30 Kasım’da içeride Adana ile maçımız var. İnşallah bütün Elazığlılar ile beraber bu maçı da kazanıp üç maçlık serimizin üzerine iki maçlık bir seri yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Birleşik Amerika asıllı Çekyalı sporcu Kia Vaughn’un tedbir amaçlı dinlendirildiğini ifade eden Orak, “Çekya’da yaklaşık 10 gün milli takım kampı yaptı. Orada da iki maç oynadı. Çok uzun süreler aldı. Şu an ciddi bir şeyi yok. Kontrolümüz altında, birazcık koruyoruz. Yarından itibaren idmanlara başlayacak. Bir sıkıntımız yok” diye konuştu.

Sporcular da galibiyete inanıyor

Elazığ ekibinin son transferi Gamze Zeren ise, “Elazığ, aslında sezon başında da bana teklifte bulunmuştu, kısmet olmadı. Benim de gerçekten çok gelmek, çalışmak istediğim bir kulüptü. Şimdi kısmet oldu. Geldiğim için çok mutluyum. Ben takıma bu hafta katıldım. Takım çalışmaları çok iyi ve TAF antrenman yapıyoruz. Çok da iyi bir kadromuz var. Ben kesinlikle Beşiktaş maçını alacağımıza inanıyorum. Ne zaman deplasmana gelsem birçok taraftar görüyordum. Bu sene takım çok başarılı. Maçlara gelmeyen herkesi de maça davet ediyorum. Gelen çok taraftarımız var, hepsine de çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hafta boyunca çok sıkı çalıştıklarını ve Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getiren oyun kurucu Riquna Williams ise, “Çalışmaya da devam edeceğiz. Galatasaray maçından sonra toparlanacağız. İnşallah bu maçı alacağız" açıklamasını yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ