Malatya İdmanyurdu’nda hocalığa Atilla Özcan, futbol şube sorumluluğuna Bülent Akın getirildi

Malatya İdmanyurdu Onursal Başkanı Teoman Mutlu, Göztepe, Akhisar ve Manisa gibi takımlarda kariyer yapan tecrübeli teknik adam Atilla Özcan’ı takımın başına getirdiklerini söyledi. Özcan’ın yardımcılıklarını Malatyalı antrenörle

Van Spor 26.05.2019 12:42:00 0
Malatya İdmanyurdu’nda hocalığa Atilla Özcan, futbol şube sorumluluğuna Bülent Akın getirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.05.2019 12:42

Malatya İdmanyurdu Onursal Başkanı Teoman Mutlu, Göztepe, Akhisar ve Manisa gibi takımlarda kariyer yapan tecrübeli teknik adam Atilla Özcan’ı takımın başına getirdiklerini söyledi.

Özcan’ın yardımcılıklarını Malatyalı antrenörler Soner Bayram, Ahmet Menevşeoğlu, Engin Bilici ve Engin Kurt yapacak.

Bu arada Malatya İdmanyurdu Kulübü’nde futbol Şube Sorumluluğu görevine ise Galatasaray ve Malatyaspor’un eski futbolcusu Bülent Akın’ın getirildiği açıklandı.

Atilla Özcan ve yardımcıları için imza töreni düzenledi.

Törende konuşan Malatya İdmanyurdu Kulübü Onursal Başkanı Teoman Mutlu, hedeflerinin 3.lig olduğunu söyledi. Mutlu, “Malatya’nın en köklü kulüplerinden olan Malatya İdmanyurdu’nu kendi bünyemize kattık. Bununla alakalı birçok proje geliştirdik. Bu projemizden biri şehrimize bir profesyonel bir takım kazandırmaktı. Biz bu takımı 2 yıl önce aldık ve ilk senemizde namağlup şampiyon olduk. 2.senemizde 1. amatörde şampiyon olduk ve bu sene de şehrimizi BAL ‘da en iyi şekilde temsil edip, "Her sene bir üst lig" sloganımızı gerçekleştirip, profesyonel lige çıkmak istiyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda ilk hedefimiz olarak Yeni Malatyaspor tesislerinden sonra Malatya’mıza yeni bir tesis kazandırmak için çalışmalara başladık ve Turgut Özal mahallemizde, haziran ayında Malatya’mıza Yeni bir tesis kazandıracağız. Tesislerde bir futbol takımı için gerekli olan her şey olacak. İkinci hedefimiz takımı bir üst lige taşıyacak bir teknik direktör ile anlaştık. Hocamızın yanında geçen yılda beraber çalıştığımız Malatya’nın yetiştirdiği genç antrenör arkadaşlarımızla devam edip, daha iyi yerlere gelmeleri için, daha profesyonel, tecrübe sahibi Türkiye’nin en önden gelen teknik direktörlerinden Atilla Özcan hocamızla anlaştık. Atilla hocamızı kariyerini tartışmamakla birlikte daha önce, Akhisarspor, Manisa spor, Göztepe ve birçok Süper Lig takımını çalıştırmış ve birçok genç yeteneği Türk futboluna kazandırmıştır. Hocamızın yardımcılıklarını Ahmet Menevşeoğlu, Soner Bayram, Engin Bilici ve Engin Kurt yapacaktır. Ayrıca bizi 2.Amatörde şampiyon yapan İbrahim Tekin ve Ercüment Kurt hocamıza, 1. Amatörde şampiyon yapan Hakan Aydemir hocamıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Ne kadar istekli olduğunu gördüm ve tesisleşme anlamında çalışmalarını yakından takip ettim”

Atilla Özcan ise Malatya İdmanyurdu takımını hedefleri olduğu için tercih ettiğini kaydederek, "Yeni bir ortama geldim. Bundan önceki başarılarım veya başarısızlıklarımın bir önemi yok, önemli olan bundan sonra hep beraber İdmanyurdu’nun başarısı için çalışmak olacaktır. Sezon sonunda inşallah başarılı olup Malatya’ya profesyonel bir takım kazandıracağız. Buraya gelmemdeki en büyük setken genç ve yetenekli futbolcuları yetiştirip, İdmanyurdu takımını bir üst lige çıkarmaktır. Kulüp Başkanımız Teoman Beyin ne kadar istekli olduğunu gördüm ve tesisleşme anlamında çalışmalarını yakından takip ettim. İnşallah hep birlikte sezon sonunda Türk futboluna genç yetenekler kazandırıp, bir üst lige çıkacağız" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ