Koç Spor Fest 2020 Kış Oyunları, Erzurum'da başladı

ERZURUM (AA) - Koç Holding'in üniversitelerde her düzeyde sporu çok yönlü olarak tanıtmak, sevdirmek ve gençleri spor yapmaya yönlendirmek amacıyla düzenlediği Koç Spor Fest 2020 Kış Oyunları, Erzurum Palandöken'de başladı.Holdi

Van Spor 19.02.2020 13:42:00 0
Koç Spor Fest 2020 Kış Oyunları, Erzurum
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.02.2020 13:42

ERZURUM (AA) - Koç Holding'in üniversitelerde her düzeyde sporu çok yönlü olarak tanıtmak, sevdirmek ve gençleri spor yapmaya yönlendirmek amacıyla düzenlediği Koç Spor Fest 2020 Kış Oyunları, Erzurum Palandöken'de başladı.

Holdingden yapılan açıklamaya göre, 14 yıldır Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ana sponsorluğu kapsamında, üniversiteli gençleri spor, eğlence ve müzikle buluşturan gençlik ve spor projesi Koç Spor Fest, 23 Şubat'a kadar sürecek. Organizasyona 45 farklı üniversiteden, içlerinde Türkiye'yi kış olimpiyatlarında temsil eden milli sporcuların da bulunduğu 600'e yakın sporcu katılıyor.

Türkiye'deki en geniş katılımlı resmi kış sporları organizasyonlarından olan festivalde, 6 farklı kategoride yarışmalar düzenlenecek. Olimpiyat ruhunu kampüslere taşıyan Koç Spor Fest, kış etabının ardından 13-14 Nisan'da Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde başlayacak Koç Spor Fest Üniversite Bahar Oyunları ile devam edecek.

Amatör branşlara olan ilgiyi artırmayı ve bu branşların profesyonel seviyede yükselmesini hedefleyen Koç Spor Fest'in Kış Oyunları'na yeni ve yükselen bir voleybol disiplini olan, gelecek yıllarda Kış Olimpiyat Oyunları'na da dahil edilmesi beklenen kar voleybolu ile senkronize snowboard ve kayak yarışları eklendi.

Koç Topluluğu şirketlerinin destekleriyle düzenlenen ve geride kalan 14 yılda 240 binden fazla sporcuyu ağırlayan Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları, Palandöken'deki Polat Pisti'nde gerçekleşecek snowboard büyük slalom, kayak büyük slalom, snowboard slalom, kayak slalom, senkronize kayak ile snowboard yarışları ve kar voleybolu müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

Snowboard ve kayak paralel slalom olmak üzere iki gece yarışının da gerçekleştirileceği Kış Oyunları, 23 Şubat’ta sona erecek.

Organizasyonda lisanlı profesyonel sporcuların yanı sıra, açık yarışlara kış sporlarına ilgi duyan üniversite öğrencileri de katılabilecek.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ