Koç Spor Fest 2020 Kış Oyunları, Erzurum'da başladı

ERZURUM (AA) - Koç Holding'in üniversitelerde her düzeyde sporu çok yönlü olarak tanıtmak, sevdirmek ve gençleri spor yapmaya yönlendirmek amacıyla düzenlediği Koç Spor Fest 2020 Kış Oyunları, Erzurum Palandöken'de başladı.Holdi

Van Spor 19.02.2020 13:42:00 0
Koç Spor Fest 2020 Kış Oyunları, Erzurum
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.02.2020 13:42

ERZURUM (AA) - Koç Holding'in üniversitelerde her düzeyde sporu çok yönlü olarak tanıtmak, sevdirmek ve gençleri spor yapmaya yönlendirmek amacıyla düzenlediği Koç Spor Fest 2020 Kış Oyunları, Erzurum Palandöken'de başladı.

Holdingden yapılan açıklamaya göre, 14 yıldır Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ana sponsorluğu kapsamında, üniversiteli gençleri spor, eğlence ve müzikle buluşturan gençlik ve spor projesi Koç Spor Fest, 23 Şubat'a kadar sürecek. Organizasyona 45 farklı üniversiteden, içlerinde Türkiye'yi kış olimpiyatlarında temsil eden milli sporcuların da bulunduğu 600'e yakın sporcu katılıyor.

Türkiye'deki en geniş katılımlı resmi kış sporları organizasyonlarından olan festivalde, 6 farklı kategoride yarışmalar düzenlenecek. Olimpiyat ruhunu kampüslere taşıyan Koç Spor Fest, kış etabının ardından 13-14 Nisan'da Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde başlayacak Koç Spor Fest Üniversite Bahar Oyunları ile devam edecek.

Amatör branşlara olan ilgiyi artırmayı ve bu branşların profesyonel seviyede yükselmesini hedefleyen Koç Spor Fest'in Kış Oyunları'na yeni ve yükselen bir voleybol disiplini olan, gelecek yıllarda Kış Olimpiyat Oyunları'na da dahil edilmesi beklenen kar voleybolu ile senkronize snowboard ve kayak yarışları eklendi.

Koç Topluluğu şirketlerinin destekleriyle düzenlenen ve geride kalan 14 yılda 240 binden fazla sporcuyu ağırlayan Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları, Palandöken'deki Polat Pisti'nde gerçekleşecek snowboard büyük slalom, kayak büyük slalom, snowboard slalom, kayak slalom, senkronize kayak ile snowboard yarışları ve kar voleybolu müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

Snowboard ve kayak paralel slalom olmak üzere iki gece yarışının da gerçekleştirileceği Kış Oyunları, 23 Şubat’ta sona erecek.

Organizasyonda lisanlı profesyonel sporcuların yanı sıra, açık yarışlara kış sporlarına ilgi duyan üniversite öğrencileri de katılabilecek.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

Bitlisli sporculardan büyük başarı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un bu haftaki konuğu Mazıdağı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ