Kalpar: 'Şanssızlık yaşıyorum'

Van Spor 20.12.2017 14:25:32 0
Kalpar:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.12.2017 14:25
Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, içeride kaybettikleri puanların kendileri için dezavantaj olduğunu belirterek, İstanbulspor maçını kazanarak devreye moralli girmek istediklerini söyledi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, 17. hafta maçında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Bordo-beyazlı ekip teknik heyetin haftalık antrenman programı doğrultusunda dün teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bordo-beyazlı ekipte, kırmızı kart cezalısı Alpaslan Öztürk haricinde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.
Ligin son haftasında İstanbulspor’a konuk olacaklarını hatırlatan Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Şu ana kadar 5 maç oynadık. Almış olduğumuz puan 2. Çok az bir puan aldık. İçeride iki maç kaybettik, bu bizim çok büyük bir dezavantajımız oldu. İçerideki maçları kaybetmeme adına düşüncelerimiz vardı ama gerçekleştiremedik. Son maç için ne olursa olsun kazanma hüviyetinde olan bir takım olmamız lazım. Oradan alacağımız puan biraz da olsa moralimizi düzeltir. 5 maç sonunda 2 puan almak benim de teknik direktörlük kariyerimde bir ilk. Şanssızlık yaşıyorum ama ikinci yarıda bunları bertaraf ederiz diye düşünüyorum. İkinci yarıda yapacağımız takviyelerle kadromuzu güçlendirdiğimiz zaman inanıyorum ki içeride, dışarıda kazanan takım oluruz. İnancımız tam. İlk 6’da bulunan takımlarla aramızda çok büyük bir puan farkı yok. Bunu kapatacak gücümüz olur diye düşünüyorum” dedi.
İstanbulspor maçının Atatürk Olimpiyat Stadyumu’na alınmasının bir dezavantaj oluşturmayacağını belirten Kalpar, “Hem ev sahibi takım hem de bizim için bir dezavantaj oluşturacağını düşünmüyorum. Federasyonun kararına saygı duymak lazım” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ