Gürcü sporcuların kamp için tercihi Atlama Kuleleri oldu

2011 Unıversıade Kapsamında Yapılan Erzurum Atlama Kuleleri, Bugünlerde Gürcü Sporcuları Ağırlıyor. Ski Clab Koba Cakadze Kulübü Sporcuları Atlama Kulelerinde Antrenman Atlayışları Yapıyor

Van Spor 29.08.2019 15:00:15 0
Gürcü sporcuların kamp için tercihi Atlama Kuleleri oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.08.2019 15:00

2011 UNIVERSIADE kapsamında yapılan Erzurum Atlama Kuleleri, bugünlerde Gürcü sporcuları ağırlıyor. Ski Clab Koba Cakadze kulübü sporcuları atlama kulelerinde antrenman atlayışları yapıyor.

Erzurum Kayakla Atlama Kuleleri, bugünlerde Gürcistanlı minik ve yıldız kayakçıları konuk ediyor. Kamp için Erzurum atlama kulelerini tercih eden Gürcü kafile, Dadaşlar Diyarında kamp yapmaktan oldukça mutlu. Gürcistan’ın Bakuriani Kentinden gelen Ski Clab Koba Cakadze kulübü, gelecek vaat eden 4 erkek üç bayan sporcusunu Erzurum’da kampa aldı. Yaşları 10 ile 13 arasında değişen Gürcü kayakçılar, atlama kulelerinden antrenman atlayışları yapıyor. Antrenörler George Diakonashvili ve Gela Sotishvili, sporcuların performansından oldukça memnun. Gürcü Antrenörler, alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve Erzurum kampına gelecek vaat eden sporcuları getirdiklerini söylediler. İki antrenör de Erzurum’un kam için ideal bir yer olduğunun altını çizerken, atlama kulelerini de ‘Harika’ olarak değerlendirdiler.

2011 UNIVERSADE kapsamında Erzurum’a yapılan ve Türkiye’nin tek kayakla atlama kulelerinin rampalarından antrenman atlayışları yapan Gürcü sporcuların, kamptan memnun olması Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i mutlu etti.

Taşkesenligil, “Yüksek irtifa kampları için gerek futbolda gerekse diğer branşlarda bir çok sporcu ve takım ilimize kampa geliyor. Daha önce de milli sporcularımız, Ukrayna, Rusya ve Slovenya gibi ülkelerin sporcuları ile birlikte ilimizde atlama kampları yaptılar. Şimdi de Gürcistan’ın Ski Clab Koba Cakadze kulübü kayakçıları ilimizde kayakla atlama kampı yapıyor. Bu da bizleri sevindiriyor” dedi.

Taşkesenligil, Gürcü antrenörleri ve sporcuları ziyaret ederek başarı dileğinde bulunarak, kendilerini Erzurum’da ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

Atlama Kuleleri Yeniden GSİM’nin

Bu arada iki yıl önce Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye Kayak Federasyonu’na verilen Atlama Kuleleri, yeniden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne iade edildi. Kayak Federasyonu’nun atlama kulelerini ve TOHM olarak kullanılan kule otelini yeniden Erzurum GSİM’ne devretti. İl Müdürlüğü atlama kulelerini ve kule kafeyi işletmeye başladı. Bir süreden beri atlama kuleleri kule kafe yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ