Gümüş kupa Erzurum’a

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yurtlarda kalan öğrencilerden oluşan Badminton takımı, KYK İller Arası Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olarak gümüş kupayı Dadaşlar diyarına getirdi.

Van Spor 29.03.2022 14:22:24 0
Gümüş kupa Erzurum’a
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.03.2022 14:22

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yurtlarda kalan öğrencilerden oluşan Badminton takımı, KYK İller Arası Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olarak gümüş kupayı Dadaşlar diyarına getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Adana’da düzenlenen İller arası Badminton Türkiye Şampiyonasında Antrenör Ömer Akman Yönetimindeki Erzurum Kız Takımı, Türkiye ikincisi olarak gümüş kupa ile Dadaşlar diyarına döndü. Türkiye’den 21 ilden katılan takımların yarıştığı KYK İller arası Badminton Türkiye Şampiyonası Adana’nın Yüreğir ilçesi Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi’nde yapıldı. Kafile başkanı Seçil Sertcan ile Antrenör Ömer Akman yönetiminde müsabakalara katılan Zübeyde Kılıç, Cansu Yenier, Berçem Hanoğlu, Berivan Baykara ve Gizem Özkara Erzurum adına ikinci olarak gümüş kupa kazandılar. Şampiyonluk kupası Tokat’ın olurken, Ankara üçüncü, Denizli 4. oldu.

Gümüş kupa ile Erzurum’a dönen badmintoncular büyük bir gurur yaşadı. Anada Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffar Çintimar, Memleketi Erzurum ekibine yakın bir ilgi gösterdi. Antrenör Ömer Akman ve sporcularla yakından ilgilenen Erzurumlu bürokrat, badminton takımını başarısından dolayı kutladı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de, Adana’da düzenlenen KYK Genel Müdürlüğü İller arası Badminton Türkiye Şampiyonasında ikinci olan takımı tebrik ederek, “GSB Erzurum Takımımız Adana’da yapılın Badminton Türkiye şampiyonasında 2. olmuştur. Antrenörümüz Ömer Akman ve sporcularımızı kutluyorum” diye konuştu.

Kafile Başkanı Seçil Sertcan ile antrenör Ömer Akman yönetiminde Adana’da tarihi bir zafere imza atan GSB Erzurum Badminton Takımının oyucuları başarı sonrası öz çekim ile gümüş kupayla poz verdiler. Gümüş kızlar, 21 il arasında badmintonda ikinci olma başarısı göstermenin gururunu yaşadılar.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ