Gaziantep FK için kritik 'aralık'

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, aralık ayında ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren karşılaşmalarda başarılı olmak için ter dökecek.

Van Spor 7.12.2020 12:01:53 0
Gaziantep FK için kritik
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.12.2020 12:01

GAZİANTEP (AA) - Süper Lig'in 11. haftasını bay geçen kırmızı-siyahlılar, peş peşe önemli müsabakalara çıkacak.

Geride kalan haftalarda 15 puan toplayan ve 9 haftalık yenilmezlik serisi bulunan Gaziantep temsilcisi, aralık ayında üst sıralardaki rakiplerine karşı mücadele edecek. Gelecek hafta Medipol Başakşehir'e konuk olacak Gaziantep ekibi, 13. haftada Fenerbahçe'yi ağırladıktan sonra da sırayla Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.

Ligin üst sıralarında kendilerine yer bulan 4 rakibine karşı zorlu mücadeleye hazırlanan Gaziantep temsilcisi, bu süre içerisinde ayrıca Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 16 Aralık'ta Kocaelispor'u konuk edecek.

Kırmızı-siyahlılar, bu zorlu karşılaşmaları oldukça sıkışık bir takvimde gerçekleştirecek. Aralık ayında ortalama 4-5 günde bir maça çıkacak olan Gaziantep FK, bu zorlu süreci başarıyla yürüterek yenilmezlik serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

"Kolay ya da zor takım yok"

Kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'de ikinci sezonlarını geçirdiklerini hatırlatarak, geride kalan dönemlerde Türk futbolunda önemli bir yer edinmeyi başardıklarını söyledi.

Gaziantep şehrinin ekonomisiyle, konumuyla Türkiye için büyük bir değer olduğunu anlatan Büyükekşi, "Futbolda da bunu başarabilmek adına gece gündüz çalışıyoruz. Takımımız da bu doğrultuda her maçı kazanmak için terlerinin son damlasına kadar mücadele veriyor." dedi.

Büyükekşi, ligdeki her takımın önemli oyunculara sahip olduğuna işaret ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Yüksek bütçeyle kurulan takımların bile deplasmanlarda puan almakta zorlandığı bir lig yaşıyoruz. Biz ise bu sürede güzel bir yenilmezlik serisi yakaladık. 9 maçlık yenilmezlik serisi azımsanamayacak bir başarı. Süper Lig'de kolay ya da zor diye bir takım yok. Her takım her takımı yenebiliyor. Önümüzdeki maçlarla ilgili bir çekincemiz yok. Bugüne kadar olduğu gibi her rakibe saygı duyarak kazanmaya yönelik oyunumuzu sürdüreceğiz."

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ