Fenerbahçe her iki yarıda, Beşiktaş ikinci devrede etkili

Derbi maçta karşı karşıya gelecek takımlardan Fenerbahçe, bu sezon ligde her iki yarıda etkili olurken, Beşiktaş maçların ikinci devresinde daha etkili oyun sergiledi.

Van Spor 20.12.2019 11:56:59 0
Fenerbahçe her iki yarıda, Beşiktaş ikinci devrede etkili
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.12.2019 11:56

Süper Lig'in 16. haftasındaki derbi maçta karşı karşıya gelecek takımlardan Fenerbahçe, bu sezon ligde her iki yarıda etkili olurken, Beşiktaş maçların ikinci devresinde daha etkili oyun sergiledi.

Ligdeki 15 maçta 29 gol bulan Fenerbahçe, karşılaşmaların genelinde etkili olmayı bildi.

Maçların ilk yarılarında 16 gol atan sarı-lacivertli takım, ikinci devrede ise 13 kez fileleri havalandırdı.

İlk 15 dakikada 4 gol bulan Fenerbahçe, sonraki 15 dakikada 6 kez gol sevinci yaşadı. 31 ile 45. dakikalar arasında yine 6 gole imza atan sarı-lacivertli ekip, ikinci yarının ilk 15 dakikasında bir gol atabildi.

Fenerbahçe, ikinci yarıya tutuk başlasa da 61 ile 75. dakikalar arasında 5 gol attı. Sonraki 15 dakikada fileleri 6 kez havalandıran sarı-lacivertliler, bir kez de uzatma dakikasında gol attı.

Savunması da aynı

Fenerbahçe, savunmada da her iki yarıda birbirine yakın performans gösterdi.

Maçların ilk yarılarında 10 gol yiyen sarı-lacivertli ekip, ikinci devrelerde ise kalesinde 9 gol gördü.

Fenerbahçe, ilk yarının 15 dakikalık bölümlerinde üçer gol yedi. İkinci devrenin ilk 15 dakikasında 4 gole engel olamayan sarı-lacivertliler, sonraki 15 dakikalık bölümde 3 gol yedi. Fenerbahçe, maçların son 15 dakikasında ise rakiplerinin bir golüne engel olamadı.

Sarı-lacivertli ekip, her iki devrenin uzatma dakikalarında ise birer gol yedi.

Beşiktaş, ikinci yarı daha etkili

Derbi maçta Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş ise bu sezon ikinci yarıda daha etkili bir oyun sergiledi.

Ligde 22 gol atan Beşiktaş, maçların ilk yarılarında sadece 6 gol atabildi. Siyah-beyazlı ekip, ikinci devrelerde ise 16 gol buldu.

Beşiktaş, ilk yarının 15'er dakikalık bölümlerinde ikişer kez gol kaydetti.

Karşılaşmalarda ikinci yarıya etkili başlangıç yapan siyah-beyazlılar, 46 ile 60. dakikalarda 5 kez gol sevinci yaşadı. 61 ve 75. dakikalar arasında fileleri 4 defa havalandıran Beşiktaş, son 15 dakikada ise 5 gol attı.

İlk yarının uzatma bölümünde bir gol atan siyah-beyazlı ekip, ikinci yarının uzatma dakikalarında da aynı başarıyı gösterdi.

Beşiktaş ikinci yarıda daha çok gol yiyor

Beşiktaş, bu sezonki lig maçların ikinci yarılarında daha kötü savunma yaptı.

Maçların ilk devresini 6 gol yiyerek tamamlayan siyah-beyazlı ekip, ikinci yarılarda ise kalesinde 12 gol gördü.

İlk 15 dakikalık bölümde iyi savunma yapan ve sadece bir gol yiyen siyah-beyazlı ekip, 16 ile 30. dakikalar arasında 2 gole engel olamadı. Beşiktaş, ilk yarının son 15 dakikasında ise 3 gol yedi.

Siyah-beyazlı ekip, geride kalan haftalarda en kötü savunma performansını ikinci yarının ilk 15 dakikasında gösterdi ve rakiplerin 5 golüne engel olamadı. Sonraki 15 dakikada savunmasını toparlayan ve 2 gol yiyen Beşiktaş, maçların son 15 dakikasında ise kalesinde 4 gol gördü.

Siyah-beyazlı ekip, bir golü de 90+7 dakikada yemekten kurtulamadı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ