E.Yeni Malatyaspor’da Erol Bulut transfer istedi

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, transferle ilgili yaptığı açıklamada, 'Mutlaka giden futbolcuların yerinin dolması ve zamanında gelmesi gerekiyor. İnşallah yönetimimiz ve transfer komitesi bu futbolcuları en kısa zamanda

Van Spor 3.01.2019 11:47:21 0
E.Yeni Malatyaspor’da Erol Bulut transfer istedi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.01.2019 11:47

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Mutlaka giden futbolcuların yerinin dolması ve zamanında gelmesi gerekiyor. İnşallah yönetimimiz ve transfer komitesi bu futbolcuları en kısa zamanda takıma kazandırır" dedi.

E.Yeni Malatyaspor’da ikinci yarı hazırlıkları Antalya’da Belek’te devam ediyor. Sarı-kırmızılılar 10 gün sürecek kampta güç depolayacak. Kampın ilk gününde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, Antalya’da verimli bir kamp dönemi geçirmek istediklerini ifade ederek, “10 günlük bir kamp çalışmamız olacak. 12’sinde Malatya’ya dönüp, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü 16 ya da 17 Ocak’ta kupa maçımız olacak. Hafta sonu da lige başlayacağız” dedi.

"Daha tempolu ve hücumcu bir Malatya izlettireceğiz"

Bulut, devre arası kamp çalışmalarında eksikleri tamamlayacaklarını belirterek, "Hücum ve defans anlamında yaptığımız ufak tefek hataları gidereceğiz. İnşallah ikinci yarı daha az hatayla, daha tempolu ve hücumcu bir Malatya izlettireceğiz. Kampa Guilherme katılmadı, hafif sakatlığı var tedavisi devam ediyor. İki gün sonra kampa katılacak. Aynı şekilde Mina da iki gün sonra katılacak" diye konuştu.

"Sadık ve Boutaib büyük katkı veren futbolcularımız"

Bulut, transferdeki son durumla ilgili yaptığı açıklamada ise "Bütün transferlerin Malatyaspor’un menfaati doğrultusunda gerçekleştirilmesi gerekiyor. Sadık ve Boutaib, burada çok büyük katkı veren futbolcularımız. Hep üzerine koyarak gittiler. Boutaib, 32 yaşında ama takıma katkı vermeye devam ediyor. Transferde anlaşıldı gibi, öyle bir şey olursa da kariyerinde başarılar dileriz ama onun mevki de dolacaktır. Analiz ettiğimiz futbolcular var. 4-5 futbolcu arasından hücum bölgesine bir oyuncuyu takıma getireceğiz. Sadık Çiftpınar, daha 25 yaşında genç bir arkadaşımız. Stoperde oynayan, işini yüzde yüz yapmaya çalışıyor. Her zamanda üzerine koyuyor. Büyük bir mesafe kat etti. Sadık bizden ayrıldığında elbette üzüleceğiz ama takımımız bundan karlı çıkacaksa her futbolcunun transferine izin verilir. Ama mutlaka futbolcuların yerinin dolması ve zamanında gelmesi gerekiyor. İnşallah yönetimimiz ve transfer komitesi bu futbolcuları en kısa zamanda takıma kazandırır" diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ