Evkur Yeni Malatyaspor'da Sezer ve Ertaç'tan şampiyonluğun şifreleri

Van Spor 21.02.2017 17:04:17 0
Evkur Yeni Malatyaspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.02.2017 17:04
TFF 1. Lig’in 21. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor’da keyifler yerinde.
Hafta sonu sahası bakımda olduğu için İstanbul’da oynayacağı Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başlayan sarı kırmızılılarda, defans oyuncusu Sezer Öztürk ve kaleci Ertaç Özbir basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Son dakikada attıkları golle maçı ne kadar istediklerini gösterdiklerini belirten Sezer, şampiyonluğun düğümünü ise önlerinde bulunan 5 haftanın çözeceğini söyledi.

“Bunu yapacak gücümüz fazlasıyla var”
Kendileri açısında güzel bir müsabaka olduğunu kaydeden Sezer, “Hakikaten bizim açımızdan güzel bir müsabaka oldu. İsteklerimiz doğrultusunda bütün performansımızı ortaya koyduk diye düşünüyorum. İyi bir oyun sergiledik. Bu oyunumuzu daha da arttırarak, skorlara yansıtarak, kalemizi bir o kadar kapatarak inşallah bu yolda gitmek istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz fazlasıyla var. Bunu da başarabileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Ben kendimi biliyorum”
Sezer, Gaziantep Büyükşehir maçındaki performansıyla ilgili de konuşarak, “Ben kendimi biliyorum. Kendimin neler verebileceğini biliyorum. O yüzden Samsun maçı kendim ve takımım açısından kötü gözükse de bir o kadar da rahattım açıkçası. Çünkü dediğim gibi neler yapabileceğimi biliyordum. İnşallah bu Gaziantep maçıyla çok iyi başladı. Bunun devamını hep birlikte takım halinde geliştirerek bu işi başaracağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

“Bu işi başarmak istiyoruz”
Şampiyonluk yarışının düğümünü önlerindeki 4 ya da 5 haftalık sürecin çözeceğini belirten Sezer, “Bence önümüzdeki bu 4 ya da 5 haftalık süreç şampiyonluk açısından çok önemli. Ben birçok şeyin bu şamada belli olacağını tahmin ediyorum. Biz de bu 4-5 haftalık periyodu en iyi şekilde atlatıp, kendi adımıza şu anki pozisyonumuzu koruyup ligin sonunda bu işi başarmak istiyoruz” dedi.

“Biz de buraya bunu başarmaya geldik”
Tecrübeli kaleci Ertaç ise Gaziantep maçında son dakikada gelen goller için, “Futbolun güzelliği burada” diyerek, bir anda her şeyin değişebileceğini vurguladı.
Daha çok isteyen takımın şampiyon olacağını belirten Ertaç, “Futbolun güzelliği de burada. Bir anda yiyebiliyorsunuz, bir anda atabiliyorsunuz. Golün son dakikada gelmesi bizim açımızdan ayrıca mutluluk verici bir olay oldu. Maç bizim için çok öneliydi ve bunun da bilincindeydik. Onunda stresi vardı az olsa. Bunun da altından başarıyla kalktığımız için çok mutluyuz. Puanlar birbirine çok yakın durumda. Burada daha çok isteyen, daha çok Süper Lig’i hedefleyen takım çıkacaktır. İçlerinden belki de en fazla biz istiyoruz. Çünkü Malatya’nın uzun yıllardır bir hevesi var. Biz de buraya bunu başarmaya geldik. Hem oyuncular olsun, hem teknik heyet olsun biz yolda çalışıp, sezon sonu inşallah kupayı almak istiyoruz” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ