Erdal Gündüz: '6 puan alınca bu riske değer olduğunu gördük'

Van Spor 1.03.2017 17:03:35 0
Erdal Gündüz:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.03.2017 17:03
Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, takımın maçlarının İstanbul’da oynatılmasına yönelik aldıkları kararla ilgili, “Riskli bir karar verdik ama 6 puan alınca bu riske değer olduğunu gördük” dedi.
Evkur Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, takımın son durumu ve şampiyonluk şanslarıyla ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.
İstanbul’da oynanan Altınordu ve Denizlispor müsabakalarının hem Passolig’deki taraftar sayısını artırdığını hem de 6 puan kazandırarak şampiyonluğa katkı yaptırdığını aktaran Gündüz, "İlk etapta biraz tereddütlü bir karar olarak yorumlandı. Ama sonrasında faydaları gördük. İnönü Stadı’nda maç oynamayı çok istiyoruz ama artık son Mersin müsabakasından sonra ara vermemiz gerektiğine inandık. İstanbul’da maç oynarken, Beşiktaş’ın stadını alıp oraya binlerce insanın gelmesini sağlamak inanın kolay bir iş değil. Riskli bir karar verdik ama 6 puan alınca bu riske değer olduğunu gördük. Hem kulübümüzün marka değeri arttı, hem de şampiyonluk yolunda önemli puanlar topladık. Tüm Türkiye, Altınordu maçından sonra Malatya’yı konuşuyor. Şimdi Balıkesirspor maçını da kayıpsız geçip, son olarak İstanbul’da Şanlıurfaspor ile oynayacağımız maçı bekleyeceğiz. Maç maç bakıyoruz. En önemli maçımız şimdilik Balıkesirspor müsabakası. Çok fazla eksiğimiz var ancak liderseniz gidip puanlarla dönmek zorundasınız.” ifadelerini kullandı.

“Artık 12 hafta var ve biz geri sayıma geçtik”
Yeni Malatyaspor’un ligin ilk etaplarında lider olmasını suni olarak değerlendirenlerin en iyi cevabı sezon sonunda alacağını belirten Gündüz, "Bizler sezon başından beri tüm yönetim inanılmaz çalışıyoruz. Tabi en başta başarımızı fikstüre bağlandı. Artık 12 hafta var ve biz geri sayıma geçtik. Sırf kendi menfi duygularından dolayı bize mesnetsizce şeyler söyleyenler oldu. Biz doğru eleştirilerden alacağımızı aldık, dedikodulara kulak tıkadık. Bu saatten sonra bu yolun geri dönüşü yok. Yönetim olarak şampiyonluk primi ve galibiyet primlerimizin artırılması gibi konuları konuşuyoruz. Bu fırsatı kaçırmamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ