Elazığspor'da yönetime talip çıkmadı,kayyuma kalabilir

Van Spor 11.12.2018 19:45:22 0
Elazığspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.12.2018 19:45
TY Elazığspor’da, Olağan Genel Kurul’da yönetime talip çıkmaması nedeniyle mevcut yönetimin mahkemeye başvurarak kayyum atanması talebinde bulunabileceği bildirildi.
Spor Toto 1. Lig’de tarihinin en sıkıntılı sezonunu geçiren Elazığspor’da Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Genel Kurul’un başlaması için yönetim ve denetleme kurulunun iki katının bir fazlası olan 57 kişinin hazırun cetveline imza atması gerekiyordu. 87 delegenin katılım sağlamasıyla başlayan Olağan Genel Kurul’un Divan Başkanlığı’na Galip Belhan, Katip Üyeliklerine ise Prof. Dr. Asaf Varol ile Zafer Yetiş seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divana imza yetkisi delegelerin oylarına sunularak kabul edildi.
İrfan Yumakgil Başkanlığı’ndaki yönetim kurulunun faaliyet raporu Basın Sözcüsü Ali Şiş tarafından okunurken, yapılan harcamalar delegeler tarafından ibra edildi.
Gerçekleştirilen ibranın akabinde divana Necati Erdem Başkanlığı’nda bir yönetim kurulu listesi sunuldu. Dilek ve Temenniler Bölümü’nde söz alan Elazığ Belediyesi Meclis Üyesi Osman Dilek, Necati Erdem yönetiminin Andreas Tatos’un uçak biletini almasını şova dönüştürdüğüne vurgu yaparak, başkan adayını eleştirdi. Daha sonra söz alan Necati Erdem, haksız eleştirilere maruz kaldığını ve cebinden ödeme gerçekleştirdiğini söyledi. Uzun süren tartışmaların ardından Necati Erdem başkan adaylığından vazgeçtiğini ifade ederek, salonu terk etti.
Daha sonra söz alan mevcut başkan İrfan Yumakgil, Necati Erdem’in yaptığı 50 Bin TL’lik prim ödemesinin kendisine ait olmadığı ve başka birinden bağış alarak bu işi yaptığını belirterek, yönetim kurulundaki 3-4 ailenin takıma 835 Bin TL’lik destek sağladığını söyledi.
Necati Erdem’in adaylık başvurusunu geri çekmesinin ardından Elazığspor Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık için hiçbir liste kalmadı ve Divan Başkanı Galip Belhan, İrfan Yumakgil yönetimin göreve devam edeceğini belirtti. Yönetim kuruluna aday olmadığı için eski yönetim görevi devam ettirmek zorunda diyen Belhan, “Yönetim kurulunun ilgili mahkemeye müracaat ederek kayyum talebinden bulunması gerekiyor. Bundan sonraki süreç öyle gerçekleşecek” dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ