BŞB Erzurumspor - Balıkesirspor maçının ardından

Van Spor 19.08.2017 23:02:04 0
BŞB Erzurumspor - Balıkesirspor maçının ardından
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.08.2017 23:02
TFF 1. Lig’in 2. haftasında BŞB Erzurumspor, Elazığ Atatürk Stadyumu’nda konuk ettiği Balıkesirspor Baltok’u 4-3 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundular.
Yeni bir takım olmanın sıkıntılarını yaşadıklarını kaydeden Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Yeni yeni birbirini tanımaya başlayan bir oyuncu gurubu, yeni bir oyun sistemi ve yoğun bir antrenman sistemin ardından lige giriş tabi ki bazı şeylerin iyi olması zaman alacak. Zaten onun göstergesini yaşadık. Karşımızda birbirini çok iyi tanıyan ve geçen seneden buyana bir arada oynayan bir oyuncu grubu var. Çok rahat oynadılar. Onlar ne kadar rahatsa biz o kadar gergindik. Maç ortada giderken yediğimiz duran top golü, bir anda moralleri bozdu” şeklinde konuştu.
Maçın ikinci yarısında sistem değişikliğine gittiklerini dile getiren Özköylü, “Ön tarafta oyuncu savunmamızı artırdık. Halis’in oyuna girmesi ön taraftaki etkinliğimizi artırdı. 1-0’dan geriye dönelim derken bir anda ikinci gol moralimizi bozdu. Ama umudumuzu kesmedik. Sahada mücadelemizi hiç bırakmadık. Sonuna kadar ne olacaksa olsun ve mücadele edelim dedik. Oyunu ve sonucu kovalayalım diye oynadık. Çocuklar da büyük bir gayret gösterdiler. Bu zor süreçte ve eksiklerimizin olduğu dönemde 3-1’den maç çevirmek bize çok şeyler katacak. O yüzden oyuncularımızı yüksek karakter ve mücadeleden dolayı ve bu 3 puandan dolayı tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyet oldu” dedi.

Balıkesirspor Baltok Cephesi
Zaman zaman hücuma çok fazla adamla çıktıklarını ve geri dönüşlerde zorlandıklarını dile getiren Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Can Cangök ise, “Osman hocada hamleler yaptı ve oyuna adam aldı. Onlarda stoperlerin önünde topla buluşunca zaman zaman sıkıntılı pozisyonlara girdik. Bizim adımıza dramatik bir maç oldu. Ama futbolun içerisinde böyle maç kaybetmeler var. Büyük takımlar bile zaman zaman kaybediyor. Kendi adımıza çıkaracağımız çok ders var. Biraz gevşememizin bedelini pahalı ödedik” ifadelerini kullandı.
Daha iyi pas yapan ve topa sahip olan tarafın kendileri olduğunu vurgulayan Cangök, “Çok basit çıkarken 2 tane hata yaptık. Bedeli ağır oldu. Maç bitti ve söyleyecek çok fazla bir şey yok. Bu hatalardan ders çıkartarak önümüzdeki maçlarda daha iyi konsantre oluruz. Basit goller nasıl yemeyiz diye çalışmamız lazım. Takımlar için böyle mağlubiyetler biraz zordur. Hırpalanması çok olur. Onu bir an evvel atmanın peşine düşeceğiz. Diğer maça zihinsel hazırlığımızı tamamlayarak başlamak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

Bitlisli sporculardan büyük başarı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un bu haftaki konuğu Mazıdağı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ