Bitlisli sporcular Ankara’dan madalya ile döndü

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Tarafından Ankara’da Düzenlenen Uluslararası Avrasya Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasina Katılan Bitlis’li Sporcular Şampiyonadan 1 Gümüş Ve 1 Bronz Madalya İle Döndü.

Van Spor 20.08.2019 16:01:12 0
Bitlisli sporcular Ankara’dan madalya ile döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.08.2019 16:01

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Uluslararası Avrasya Açık Wushu Kung-Fu Şampiyonasına katılan Bitlisli sporcular 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü.

12 ülkeden toplam 570 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Bitlis’i temsil eden sporculardan Mehmet Özgenel şampiyonada ikinci, Suat Budak ise üçüncülük başarısı elde etti. Elde edilen başarıyla ilgili bilgi veren Wushu Kung-Fu Federasyonu Bitlis İl Temsilcisi Abdurrahman Kaçak, 4 sporcuyla katıldıkları turnuvadan madalyalarla dönmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Katıldıkları şampiyonada Mehmet Özgenel’in ikinci, Suat Budak’ın ise üçüncü olduğunu ifade eden Abdurrahman Kaçak, başarıların devamı için çalışmalarının süreceğini kaydederek, "Ankara’da düzenlenen şampiyonaya Bitlis ilimizden 4 sporcu ve 1 antrenörle katıldık. Turnuvaya katılan sporcularımızdan Mehmet Özgenel 2. olurken, Suat Budak 3. oldu. Antrenörümüz Nuri Turgut ve sporcularını tebrik ediyorum. Turnuvaya gitmemizde bize maddi manevi destek veren herkese şahsım, sporcularım ve antrenörlerim adına teşekkür ederim. Wushu Kung-Fu Federasyonu tarafından atandığım il temsilciliği görevimde 3. yılımıza girmeden ilimizde milli takıma 5 sporcu ve 1 antrenör kazandırmaktan mutluluk duyuyorum. Amacımız ilimizde bu sporu iyice yayıp bir kültür haline getirip, bu spora gönül veren bütün sporcularımızı milli takıma kazandırmak olsa da en önemli görevimiz gençlerimizi sokaklardan alıkoymak, kötü alışkanlıklar edinmelerini önlemek ve onları vatanına, milletine yararlı bireyler olarak yetiştirmektir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ