Beşiktaş evinde Trabzonspor'a 2-1 yenildi

Son dakika: Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Son haftaların formda iki takımının mücadelesinden Trabzonspor galip çıktı. Bordo-mavililer 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı Montero (kendi

Van Spor 31.01.2021 21:03:03 0
Beşiktaş evinde Trabzonspor'a 2-1 yenildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.01.2021 21:03

SON DAKİKA: Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarıyı Trabzonspor maçıyla açtı. Hafta içinde Süper Kupa'yı kazanan bordo-mavililer, Vodafone Park'ta oynanan mücadeleden de galip ayrılmayı bildi. Halil Umut Meler yönettiği zorlu müsabaka 2-1 sona ererken Trabzonspor'un golleri Montero (kendi kalesine) ve Vitor Hugo'dan geldi. Beşiktaş'ın tek sayısını ise Aboubakar kaydetti.

MAÇ SONUCU: BEŞİKTAŞ 1-2 TRABZONSPOR

29' Aboubakar
44' Montero (Kendi kalesine)
63' Hugo
77' Dorukhan kırmızı kart gördü

MAÇTAN DAKİKALAR...

8. dakikada Josef'in ara pasında sol çaprazda topla buluşan Larin'in şutunda kaleci Uğurcan gole izin vermedi.

10. dakikada Atiba'nın hatasında topun sahibi olan Baker'in ceza sahası dışından çektiği sert şutu kaleci Ersin iki hamlede kontrol etti.

17. dakikada Montero'dan şık bir çalımla sıyrılan Djaniny, savunma arakasına attığı topu Baker ile buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Baker'ın şutunda Ersin mutlak gole izin vermedi.

23. dakikada Ghezzal'ın ayağının dışıyla arka direğe açtığı ortaya kendini Trabzsonspor savunması arasında unutturan Larin kafa ile vurdu. Kaleci Uğurcan, sağına yatarak topun sahibi oldu.

29. dakikada sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında N'Sakala'nın ortasına iyi yükselen Aboubakar'ın kafa vuruşunda Uğurcan'ın müdahalesine rağmen top direğe de çarpıp ağlara gitti. 1-0

36. dakikada Roiser'in yerden gönderdiği ortaya arka direkte Larin dokundu ama Uğurcan gole izin vermedi. Kalecinin çeldiği topu Trabzonspor savunması uzaklaştırdı.

42. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında Josef'in pasını alan Mensah'ın yay üzerinden çektiği sert şutu kaleci Uğurcan çeldi.

42. dakikada Nwakame, Josef'i şık bir çalımla geçerek ceza alanına girdi. Nwakame'nin, önünde Rosier'in olmasına rağmen topu sağına çekerek yaptığı plase vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

44. dakikada Nwakame'nin ceza sahası dışından çektiği şut önce Vida'ya çarptı. Ardından da Montero'nun göğsüne çarpan top ağlara gitti. 1-1

63' Trabzonspor Vitor Hugo'nun golüyle derbide 2-1 öne geçti.

77' Beşiktaş 10 kişi kaldı. Siyah-beyazlı takımda Dorukhan Toköz kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Trabzonspor, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yendi.

RIDVAN YILMAZ SEDYEYLE ÇIKTI...

Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz, Trabzonspor karşılaşmasının 11. dakikasında yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemedi. Rıdvan sahayı sedyeyle terk etti.

Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşması sakatlıklarla başladı. Karşılaşmanın henüz 37. saniyesinde sakatlanan ve sahayı gözyaşlarıyla terk eden Abdülkadir Parmak'ın ardından Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz da mücadelenin 11. dakikasında maça devam edemedi. Yaşanan bir pozisyonda Ekuban'la birlikte koşan ancak bu sırada sağ üst arka adalesini tutarak kendisini yere bırakan Rıdvan Yılmaz, sahada yapılan müdahalenin ardından maça devam edemedi. Taç çizgisinin kenarına gelen Rıdvan Yılmaz, sahadan çıkmak için sedyenin gelmesini bekledi. Rıdvan Yılmaz'ın yerine N'Sakala mücadeleye dahil oldu.

ŞENOL GÜNEŞ TRİBÜNDEN İZLEDİ...

A Milli Takım Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşmasını tribünden takip etti. İki kulübün başkanları da karşılaşmayı birlikte izledi.

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u konuk ederken, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de karşılaşmayı tribünden takip etti. Teknik direktörlük kariyerinde her iki takımı da çalıştıran ve Beşiktaş ile 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında şampiyonluk sevinci yaşayan Güneş, Vodafone Park'ta karşılaşmayı yakından izledi.

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, mücadeleyi birlikte izledi.

ABDULKADİR GÖZYAŞLARIYLA TERK ETTİ...

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor'da Abdulkadir Parmak maçın henüz 1. dakikada girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanarak oyundan çıktı. 26 yaşındaki futbolcu, çıkarken gözyaşlarına hakim olamadı.

Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Beşiktaş - Trabzonspor maçında Abdulkadir Parmak müsabakanın henüz başında sakatlandı. Karşılaşmanın 1. dakikasında orta sahada girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan 26 yaşındaki futbolcu, oyuna devam edemedi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahaleyi yaptığı anda gözyaşlarını tutamayan Abdulkadir Parmak, 3. dakikada yerini Lewis Baker'a bıraktı. Başarılı futbolcu yedek kulübesine geldiği sırada da gözyaşlarına hakim olamadı.

Sakatlığı bulunan Abdulkadir Parmak'ın Beşiktaş karşısında oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olmuştu. Siyah-beyazlılar karşısında 11 başlayan Abdulkadir sadece 37 saniye sahada kalabildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ