Basketbolun kalbi Tivibu'da atmaya devam edecek

- Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu: - 'Tivibu, ülkemizde basketbolun gelişimi için birlikte çalıştığımız en değerli paydaşlarımızdan' - Türk Telekom CEO'su Ümit Önal: - 'Televizyon yayıncılık anlayışını d

Van Spor 24.09.2020 11:16:17 0
Basketbolun kalbi Tivibu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.09.2020 11:16

İSTANBUL (AA) - Yeni sezonda da hem ING Basketbol Süper Ligi hem de Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi karşılaşmaları Tivibu'dan yayınlanacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türk Telekom'dan yapılan ortak açıklamaya göre, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu, iş birliğine devam ediyor.

2018-2019 sezonunda ev sahipliği yapmaya başladığı basketbol liglerinin yayıncılığına, 2020-2021'de de devam edecek olan Tivibu, birbirinden heyecanlı karşılaşmaları basketbolseverlerle buluşturacak.

Tivibu yeni sezonda, 26 Eylül'de başlayacak ING Basketbol Süper Ligi ve 3 Ekim'de başlayacak Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçlarını son iki sezonda olduğu gibi yine ekrana taşıyacak. Ayrıca sporseverler, Erkekler ve Kadınlar Türkiye Kupası maçlarını ve her iki ligin play-off yayınlarını da Tivibu ekranlarından takip edebilecek.


- Basketbol Şampiyonlar Ligi ve EuroCup heyecanı da Tivibu'da


Tivibu, spor içeriğini güçlendirmeye de devam ederek Basketbol Şampiyonlar Ligi ve EuroCup'ı da spor içeriğine ekledi. Söz konusu iki organizasyonun Türkiye yayın haklarını alan Tivibu, sezon boyunca basketbolseverlere bu heyecanı da yaşatacak.

Bu sezon Türk Telekom, Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka Tekfen ve Tofaş'ın katılacağı Basketbol Şampiyonlar Ligi 2020-21 sezonu, başlangıç tarihi 13 Ekim'den itibaren; Bahçeşehir Koleji ve Frutti Extra Bursaspor'un katılacağı EuroCup 2020-21 sezonu 29 Eylül'den itibaren Tivibu'da yayınlanacak.


- "Basketbol tutkusu yeniden Tivibu ile seyircisine kavuşacak"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türk Telekom ile yapılan iş birliğinden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Tivibu, ülkemizde basketbolun gelişimi için birlikte çalıştığımız en değerli paydaşlarımızdan. Geçmişte maçlarımızın sadece bir kısmı televizyonlarda yer bulurken, Tivibu ile erkeklerde ve kadınlarda basketbol heyecanı artık daha fazla maçla basketbolseverlere ulaşıyor. Pandemi nedeniyle hepimiz basketbola hasret kalmıştık. Basketbol tutkusu yeniden Tivibu ile seyircisine kavuşacak." ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal da "Televizyon yayıncılık anlayışını değiştiren Tivibu, yeni sezonda da basketbolun kalbinin attığı platform olacak. Erkeklerde ve kadınlarda basketbolun merkezi yine Tivibu olacak. Teknolojinin son olanaklarıyla kendini sürekli güncelleyen Tivibu, keyifli zamanların adresi olmaya devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Verilen bilgiye göre, Tivibu'nun sunacağı maçları spikerler Müjdat Mustafa Muratoğlu, Erkut Öztürk, Emre Gürkaynak, Kerem Gürel, Ali Yönetci, Güney Mergen, Gökhan Çetinbaş, ve Arda Okvay aktaracak. Tivibu yorumcuları Tufan Ersöz ve Ümit Avcı da yorumlarıyla birbirinden heyecanlı maçlara destek verecek.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ