BAL Ligi’ne katılacak takımların saha denetimi yapılacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Lig’inde 2019-2020 sezonu katılım hakkı kazanan ve aralarında Kars 36 Spor’unda bulunduğu 153 takımın sahalarında federasyon yetkililerince denetleme yapılacak.

Van Spor 5.08.2019 12:02:58 0
BAL Ligi’ne katılacak takımların saha denetimi yapılacak
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.08.2019 12:02

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Lig’inde 2019-2020 sezonu katılım hakkı kazanan ve aralarında Kars 36 Spor’unda bulunduğu 153 takımın sahalarında federasyon yetkililerince denetleme yapılacak.

Spor Toto BAL’da bu sezon oynama hakkı olan 160 takımdan 153’ünün başvurusu kabul edildi. Başvuruların kabul edilmesinin ardından 16 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak 1. Saha Denetimi ve 23-29 Ağustos 2019 tarihlerinde yapılacak 2.Saha Denetiminden sonra, gruplandırma ve statünün açıklanması sonrası, grup kuraları çekilecek. Kuraların çekilmesiyle birlikte Kars 36 Spor’un grup ve muhtemel rakipleri de belli olacak.

“Kars 36 Spor taraftarları maçların eski statta oynanmasını istiyor”

Öte yandan BAL Ligi Karşılaşmalarını Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda maçlarını oynayan Kars 36 Spor’un 2019-2020 sezonda yapımı tamamlanan Kars Şehir Stadyumunda oynamak istiyor. Kars 36 Spor Derneği Başkanı Menduh Demir, yeşil beyazlı ekibin yeni statta daha çok taraftarla rakipleri karşısına çıkacağını ve taraftarlardan aldığı güçle 3. Lige çıkacağını belirtti.

Başkan Menduh Demir, “Kars Şehir Stadyumun yapımı tamamlandı. İnşallah yetkililer maçların bu saha da oynanmasına izin verir. Bu statta Kars 36 Spor’un rakipleri karşısına daha güçlü çıkacağına inanıyoruz” dedi.

BAL Ligi heyecanı saha denetimlerinin tamamlanmasının ardından başlıyor. 2019-2020 sezonuna yaptığı yeni transferlerle giren Kars 36 Spor, antrenmanlarını teknik direktör Mehmet Şaşmaz nezaretinde Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda sürdürüyor. BAL Ligi’nde karşılaşmalar 21-22 Eylül 2019 tarihlerinde başlayacak.

BAL ligine katılacak takımların 82’si geçtiğimiz sezon Spor Toto BAL’da yer alan takımlardan, 63’ü yerel liglerden Spor Toto BAL’a yükselen takımlardan, 1’i FIFA Disiplin Kurulu kararıyla olmak üzere 8’i geçen sezon TFF 3.Lig’den düşen takımlardan oluşuyor.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ