Anagold 24 Erzincanspor Kulübü tarafından tanışma ve moral programı düzenlendi

Van Spor 18.01.2018 08:33:00 0
Anagold 24 Erzincanspor Kulübü tarafından tanışma ve moral programı düzenlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 18.01.2018 08:33
Anagold 24 Erzincanspor Kulübü tarafından tanışma ve moral programı düzenlendi.
TFF Spor Toto 3.Lig 2. Grupta Tire 1922 Spor ile 21.01.2018 Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Anagold 24 Erzincanspor Kulübü tarafından tanışma programı düzenlendi. Ekşisu’da düzenlenen buluşma programına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu, AK Parti İl Başkanı M. Cavit Şireci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V. Burak Mumcu, Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Düzenlenen programda yeni sezonda Anagold 24 Erzincanspor’a başarılar dileyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Bugün Anagold 24 Erzincansporumuzun bir tanışma programı oldu. Bu programı düzenlediği için Kulüp Başkanımız Ahmet Tanoğlu’na teşekkür ediyorum. İkinci yarı da takımımız istediği seviyeye gelecektir. Sezon başında hedef olarak koyduğumuz şampiyonluğu Erzincan’a yaşatacağınıza inanıyoruz. Bizler şehrin yerel yöneticileri olarak her zaman arkanızdayız. Şehir arkanızdadır. Her türlü desteği verdik ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Erzincanspor’un bu seviyeye gelmesinde ve şehrimize birçok yatırımların gelmesinde, Türkiye’de birçok yatırımda imzası olan medarı iftiharımız Sayın Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanı Ahmet Tanoğlu ve ekibi sezon başından beri takım için çok mücadele veriyor takımın şampiyon olması için. Şehrimiz adına kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bugün kulübün yeni tesisinin projesini inceledik. İnşallah en kısa zamanda çok konforlu bir tesisi de hizmete açacağız. Onun da mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız." dedi.
Erzincan’ın yeni bir stada kavuşacağını belirten Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise yaptığı konuşmada "Erzincan’ımıza yapılacak olan yeni stadın projesini hep birlikte inceledik. Resmi Gazete’de de yayınlanan yeni stat 12.000 kişilik güzel 7 gün 24 saat yaşayacak olan bir stat olacak. Genel bütçeden 60 milyon TL’lik ödenek ayrılmış durumda bu tesis için. Bu sezon maçların bitmesi ile biz orayı yıkıp yeni stat yapımı için çalışmalara başlayacağız. Müsabakalarda alacağınız netice her ne olursa olsun Erzincan’ın adına şanına uygun centilmence dostluk kardeşlik birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmenizi temenni ediyorum." şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ