Adil Gevrek, FC Lugano Başkanı Angelo Renzetti'yi ağırladı

Van Spor 22.07.2018 12:55:08 0
Adil Gevrek, FC Lugano Başkanı Angelo Renzetti
Tarih: 01.01.0001 00:00
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, İsviçre Süper Lig takımlarından FC Lugano’nun Başkanı Angelo Renzetti ile İstanbul’da bir araya geldi.
İsviçre Süper Lig takımlarından FC Lugano’nun Başkanı Angelo Renzetti, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in davetlisi olarak İstanbul’a geldi. Renzetti ile yemek yiyen Gevrek, Başkan Renzetti’yi Malatya’ya davet etti.
İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmenin içeriği hakkında bilgi verilmedi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “İsviçre Süper Lig takımlarından FC Lugano’nun değerli Başkanı Angelo Renzetti ile Evkur Yeni Malatyaspor’umuz ve FC Lugano ile ilgili samimi ve faydalı istişarelerde bulunduk. Görüşme sonrasında takımlarının formasını şahsıma armağan eden Renzetti’ye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem