17 yıl sonra gelen şampiyonluk Ağrılıları sevince boğdu

Van Spor 11.03.2018 18:58:47 0
17 yıl sonra gelen şampiyonluk Ağrılıları sevince boğdu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.03.2018 18:58
Bölgesel Amatör Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Ağrı 1970 Spor Kulübü’nün bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 3. Lig Play Off maçlarını oynamaya hak kazanması şehirde bayram havası oluşturdu.
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Ağrı 1970 Spor her maça dolu tribünler önünde oynayarak sadece 1 yenilgi alarak şampiyonluğunu ilan etti. Erciş Gençlik Belediye Spor ile deplasmanda oynanan maçın ardından Erciş’te kendilerini bekleyen az sayıdaki taraftarla şampiyonluğunu kutlayan takım, daha sonra konvoy eşliğinde Ağrı şehir merkezine hareket etti. Takım otobüsünü şehir dışından karşılayan onlarda araç şehir turu yaparak 17 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu akşam saatlerine kadar kutladılar. Şehir merkezinde bulunan Dörtyol kavşağında taraftarlar, futbolcu ve teknik kadroya büyük sevgi gösterilerinde bulunarak meşaleler yaktılar. Havai fişek gösterileri eşliğinde davul ve zurnanın çaldığı müzikle halay çeken taraftar ve futbolcular şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

‘Ağrı 1970 Spor’u hak ettiği yere taşıyacağız, kimsenin bundan şüphesi olmasın’
Sezon başından bu yana oynanan maçlar hakkında açıklamalarda bulunan Ağrı 1970 Spor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, ligde oynadıkları maçların hiç birinin kolay geçmediğini söyledi. Zorlu Erciş Gençlik Belediye Spor maçında 1 puan alarak döndüklerini vurgulayan Kalafatoğlu, “Bitime 2 hafta kala şampiyonluğu ilan ettik. Aslında bakıldığında gerçekten bizi hiçbir zaman terk etmeyen ve yanımızda bulunan taraftarlarımızı gönülden kutluyorum kendilerini, hakikaten harika işler yaptılar. İlk ayağı bitirdik, bunun ikinci ayağı da var, inşallah Ağrı 1970 Spor’u hak ettiği yere taşıyacağız, kimsenin bundan şüphesi olmasın” dedi.
Şampiyon olmanın heyecanını yaşayan futbolcular ise yaptıkları açıklama da ligin zorlu geçtiğini ve Ağrı 1970 Spor’u 3. Lig’e çıkaracaklarına inançlarının tam olduğunu belirterek, Nisan ayı ortalarında yapılacak paly off maçlarını hazırlanacaklarını dile getirdiler. 2 bin taraftarın kendilerini karşıladıklarını ve önümüzdeki günlerde bu sayının 20 bine ulaşacağını kaydeden futbolcular, amaçlarının ilk play off maçında Ağrı 1970 Spor’u 3. Lig’e çıkarmak olduğunu söylediler.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ