Sevr Antlaşması'ndaki haritada topraklar hala o devletlerin olsaydı Türkiye vatandaşlarının hangisini ziyaret etmesi için vize alması gerekmeyecekti?.

Kim Milyoner Olmak İster 27 Kasım 2022 tarihli yeni bölümünde tarih sorusu günemde oturdu. Yarışmacıya zor anlar yaşatan sorunun cevabı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Magazin 27.11.2022 23:30:00 0
Sevr Antlaşması
Tarih: 27.11.2022 23:32

Sevr Antlaşması'nı gösteren ünlü haritada başka devletlerin kontrolüne bırakılan topraklar eğer bugün o devletlerin toprakları olarak kalmış olsaydı Türkiye vatandaşlarının hangisini ziyaret etmesi için vize alması gerekmeyecekti? sorusu gündeme oturdu. Yarışmacıya zor anlar yaşatan sorunun cevabı arama motorlarında araştırılmaya başlandı. İşte, Milyoner’de merak edilen o sorunun yanıtı....

Sevr Antlaşması'nı gösteren ünlü haritada başka devletlerin kontrolüne bırakılan topraklar eğer bugün o devletlerin toprakları olarak kalmış olsaydı Türkiye vatandaşlarının hangisini ziyaret etmesi için vize alması gerekmeyecekti? atv ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümüyle ekranlara damga vurmaya devam ediyor. Toplam 12 sorunun yer aldığı Milyoner'in bu bölümünde bu sorusu gündeme oturdu. atv ekranlarının fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in bu bölümüne damga vuran o sorusunun yanıtı burada! Peki, Sevr Antlaşması'nı gösteren ünlü haritada başka devletlerin kontrolüne bırakılan topraklar eğer bugün o devletlerin toprakları olarak kalmış olsaydı Türkiye vatandaşlarının hangisini ziyaret etmesi için vize alması gerekmeyecekti? İşte Kim Milyoner Olmak İster'de merak edilen sorunun yanıtı...

SORU: Sevr Antlaşması'nı gösteren ünlü haritada başka devletlerin kontrolüne bırakılan topraklar eğer bugün o devletlerin toprakları olarak kalmış olsaydı Türkiye vatandaşlarının hangisini ziyaret etmesi için vize alması gerekmeyecekti?

ŞIKLAR

A: Safranbolu Evleri
B: Selimiye Camii
C: Sümela Manastırı
D: Halikarnas Mozolesi

CEVAP: A

Kim Milyoner Olmak İster? Hakkında merak edilenler...

Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı atv ekranlarında devam ediyor! Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor.

12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.

Milyoner olmak için son kararınızı vermeye hazır mısınız?


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem