Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Kurtuluş Kuş kaç yaşında? Kurtuluş Kuş kimdir, nereli?

Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla her hafta cumartesi ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında Kurtuluş Kuş yer aldı.

Magazin 27.11.2022 00:39:00 0
Şarkılar Bizi Söyler
Tarih: 27.11.2022 00:41

Kanal D'nin sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'in her hafta cumartesi ekrana geliyor. Birbirindne önemli konuklarıyla müzik şöleni oluşturan programın bu haftaki konukları, İrem Derici, Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş oldu. Kurtuluş Kuş'un hayatı ise araştırılan konular arasına girdi. Kurtuluş Kuş kimdir? İşte detaylar...

Kurtuluş Kuş kimdir?

Kurtuluş Kuş 1997 yılında Karaman’da dünyaya geldi. İlk olarak DMC Mahzen etiketiyle piyasaya çıkan single parçası olan “Rüya Gibi” ile büyük beğeni toplayan Kuş ardından “El İnsaf” isimli teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu.

İki parçada da başarılı sonuçlar alan Kuş, Burak Bulut ile birlikte seslendirdiği Sevmedim Deme parçasıyla bu kez 120 milyon izlenme rakamına ulaştı. Daha sonra iki isim bu kez yanlarına Mustafa Ceceli’yi de alarak Leyla Mecnun parçasına imza attılar.

Kuş son olarak yine DMC Mahzen etiketiyle piyasaya çıkan ve Burak Bulut ile düet yaptığı “nabız” parçasını yayınladı. 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem