Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yeni bir hizmet

Sağlıkta yeni bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. MR çekimini yaptıramayan, nefes darlığı, bayılma, korku, kaygı, endişe gibi durumları yaşayan ha

Sağlık 5.01.2022 11:58:40 0
Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yeni bir hizmet
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.01.2022 11:58

Sağlıkta yeni bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. MR çekimini yaptıramayan, nefes darlığı, bayılma, korku, kaygı, endişe gibi durumları yaşayan hastalar için anestezili MR çekimlerine başlandığı bildirildi.

Türkiye’nin 6’ncı şehir hastanesi olarak 4 yıl önce hizmete giren Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, her gün hizmetlerine bir yenisini ekliyor. Hastane deneyimli sağlık personeli, 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı ve sağlık alanındaki son teknolojiye sahip cihazlarıyla dünya standartlarında verdiği hizmet ile dikkat çekiyor. Bin 38 yatak kapasiteli hastanede, gelişen teknolojinin tüm imkanları hasta ve hasta yakınlarının hizmetine sunuluyor. Son olarak hastanede, fobisi olan yetişkinler, bunama durumu olan yaşlılar, mental retarde olan ve belirli bir pozisyonda uzun süre kalamayacak olan hastalar için uygulanan anestezili ‘Manyetik Rezonans Görüntüleme’ hizmete girdi.

Kapalı alan korkusu gibi nedenler yüzünden MR çekimini yaptıramayan, tanı ve tedavileri geciken hastalara için bu yöntemin öneminin olduğuna dikkat çeken Şehir Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Onur Hanbeyoğlu, "MR kapalı bir ortamda yapıldığı için kapalı ortam fobisi olan hastalarımızın işlemden çekinmeleri, dolayısıyla da hastalıklarının tanı ve tedavisi gecikebilmektedir. Biz bu tür fobisi olan ya da mental retarde olan, bir takım nörolojik problemleri olan hastalarımıza bu işlemi sedasyon dediğimiz yarı uyku halinde anestezi uygulamasıyla gerçekleştirebiliyoruz. Hastalarımız ağrı duymadan ya da korku hissine kapılmadan rahatlıkla bu işlemi yaptırabilmektedirler. Hastalarımız MR çekilmesi gereken bir rahatsızlığı varsa ve kapalı alan korkularından dolayı işlemden kaçınıyorlar ise bize başvurabilirler. Biz bu işlemleri anestezi altında gayet güvenli, yetkin uzmanlarımızca yapmaktayız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ