Sadıkoğlu: “Depremzede işletmelerin en önemli ihtiyacı finans”

Sadıkoğlu: “Depremzede işletmelerin en önemli ihtiyacı finans”

Ekonomi 22.05.2024 14:24:39 0
Sadıkoğlu: “Depremzede işletmelerin en önemli ihtiyacı finans”
Tarih: 22.05.2024 14:24 Güncelleme: 22.05.2024 14:24
Ziraat Bankası Bölge Başkanı Serdar Baş ile bir araya gelen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, depremden zarar gören işletmelerin en önemli ihtiyacının finans olduğunu belirtip, düşük faizli ve uzun vadeli kredi paketleri ile işletmelere destek olunmasını istedi.
Ziraat Bankası Bölge Başkanlığı görevine atanan Serdar Baş, beraberinde Ziraat Bankası Malatya Şube Müdürleriyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.
Görev süresi boyunca Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile daima istişare halinde olacaklarını belirten Baş, 6 Şubat depremlerinden zarar gören işletmeler hakkında Başkan Sadıkoğlu’ndan bilgiler aldı. Odanın 10 bin 600’ü bulan üyesinin tamamının doğrudan ve dolaylı yoldan depremden zarar gördüğünü ifade eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, firmaların deprem öncesi kullandığı ticari kredi taksitlerinin ötelenmesini talep etti. Yeniden ayağa kalkma mücadelesi veren esnaf, tüccar ve sanayicinin en önemli ihtiyacının finans olduğunun altını çizen Başkan Sadıkoğlu, Ziraat Bankası’nın düşük faizli ve uzun vadeli kredi paketleri ile Malatya TSO üyelerine destek olmasını istedi.
Ziyarette; Ziraat Bankası Bölge Satış Müdürü Ali Haydar Metin, Malatya Şube Müdürü İbrahim Polat, Malatya Ticari Şube Müdür Mehmet Kubat, Malatya TSO Başkan Yardımcıları Basri İlhan ve Batuhan Demirel, Malatya TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Yıldırım, Mehmet Bülbüloğlu, Cumali Karahan ve Mikail İkiz ile Meclis Üyesi Faruk Titiz de yer aldı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ